Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Werken bij het leukste bedrijf

Werken bij het leukste bedrijf

Vacatures bij Slump

Bij Slump Catering & Events vieren we al bijna 30 jaar feest! We verzorgen we de catering tijdens een opening, lunch, bruiloft, evenement of verjaardag. Met een persoonlijke touch zorgen wij er voor dat het op elke gewenste locatie een echt feestje wordt. Onze feestelijke materialen en lekker eten en drinken spelen hier een belangrijke rol in, net als onze enthousiaste medewerkers.

Kom jij werken bij het leukste bedrijf van de polder? Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures bij Slump Catering & Events:

1. Vacature gastheren- en vrouwen
2. Zelfstandig werkende kok
3. Keukenassistent(e)

Restaurant 

Per ingang van 1 januari 2017 heeft Slump Catering & Events het Restaurant Schokkerhaven overgenomen. Het restaurant is gelegen in Nagele aan het Ketelmeer en uniek door de exclusieve locatie aan het water en het strand. Met de aanwinst van dit nieuwe restaurant willen we gasten laten genieten van (h)eerlijk eten en drinken, en kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor feesten en partijen. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste en vakbekwame horeca medewerkers die onze norm van gastvrijheid en service waar kunnen en willen maken. Als medewerker zorg jij, samen met je collega’s, ervoor dat alle gasten “onberispelijk” kunnen genieten. Het uiteindelijke doel is dat we elke keer opnieuw de verwachtingen van de gast overtreffen.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures bij Restaurant Schokkerhaven:

1. Zelfstandig werkende kok
2. Horeca medewerker
3. Afwas -en keukenhulp