Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Bedrijfsfeest organiseren?

Bedrijfsfeest organiseren?

Slump Catering & Events heeft ervaring met het organiseren van zeer grote en kleine intieme bedrijfsfeesten en alles wat daar tussen zit.

 

Gaat het om grote aantallen gasten of om klein publiek bij een intiem bedrijfsfeest, onze service en bediening past zich moeiteloos aan. Daarom zijn wij zo geschikt als bedrijfscateraar. Wij spelen in op de wensen door bijvoorbeeld een biologische hamburger te serveren die perfect bij het thema past. Wij schenken bijpassende drankjes dat symbolisch is voor het bedrijfsfeest.

 

Benieuwd waarom wij  “de partner voor elk bedrijfsfeest” zijn:

  • Omdat onze medewerkers een stapje harder lopen.
  • Omdat wij in iedere uitdaging een oplossing zien. Een extra gast of toch liever een tafeltje meer? Of toch de verwarming aan als het weer niet mee werkt? Geen probleem! Wij zijn zeer flexibel en meedenken.
  • Omdat je kunt rekenen op meer dan 30 jaar ervaring.
  • Omdat elk feest een eigen cateringplan heeft.
  • Omdat elk bedrijf zijn eigen regels mag bepalen en wij deze wensen graag vervullen.
  • Omdat wij goed kunnen luisteren. Die ene toevoeging kan zorgen voor een persoonlijke touch aan het bedrijfsfeest. En wij drenken graag met je mee!

 

UITGELICHT: BEDRIJFSFEEST GROOTHUIS BOUW

Afgelopen zomer hebben wij voor Groothuisbouw Emmeloord een bedrijfsfeest mogen verzorgen. De reden? De officiële opening van een nieuwe productiehal en twee nieuwe modelwoningen. Op vrijdagmiddag vond de officiële opening plaats met een bedrijfsfeest voor de zakelijke relaties, ’s avonds liep dit over in een personeelsfeest voor de medewerkers met hun partners en kinderen.

>>> Bekijk hier de foto’s en lees de reportage.

Klant aan het woord!
Maar hoe ervaarde Groothuisbouw Emmeloord de service en diensten van Slump Catering & Events? Wij vroegen het Esther Huijbregts van Groothuisbouw Emmeloord.

Wat is de reden geweest dat jullie voor Slump hebben gekozen?
‘We hebben gedurende het gehele traject het idee gehad dat het echt ons bedrijfsfeest was en dat Slump voor ons klaar stond om ons te faciliteren in de uitwerking van onze ideeën. We wilden geen standaard feest (hapje, drankje, muziek), want daarvoor kun je ook naar de dichtstbijzijnde kroeg. Wij wilden een bedrijfsfeest met diverse activiteiten waarbij iedereen zich thuis zou voelen. Met o.a. een barbier, een zelftapbar, een tafelgoochelaar en een silent disco is dat denk ik heel erg goed gelukt. Slump heeft vanaf het eerste moment heel goed met ons meegedacht en onze wensen omgezet in een complete sfeerbeleving met originele ideeën.’

Als je Slump Catering & Events een cijfer moest geven, wat zou deze dan zijn?
Een 8+.

Kun jij Slump Catering & Events omschrijven, zoals jij ons hebt ervaren?
Professioneel, Ontspannen, Meedenkers, Sfeermakers.

Bekijk hier de foto’s en lees de reportage.