Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Vijf tips voor een geslaagd tuinfeest!

Feest met slump

Vijf tips voor een geslaagd tuinfeest

Het weer wordt warmer en dat houdt in dat we onze feestjes kunnen verplaatsen naar buiten! Want wat is er nou leuker dan een tuinfeest? Inclusief een mooi aangeklede tuin, lekkere hapjes, drankjes en prima weer? Zin gekregen in zo’n tuinfeestje? Bekijk dan de foto’s hieronder voor inspiratie en tips van de feestexperts van Slump Catering & Events!

Tip 1: Houd rekening met het weer!
Niets is zo verraderlijk als het Nederlandse weer. De ene keer schijnt de zon en het andere moment giet het van de regen. Houd daarom de volgende accessoires bij de hand:

Een grote parasol voor het creëren van schaduw te creëren of om onder te schuilen bij een kleine regenbui. Of toch een pagodetent? Mocht het gaan regenen dan kunt u hier het feest verder voortzetten. Door de tent stevig te verankeren met haringen of gewichten, is het zelfs bestand tegen windkracht 7.

Tip 2: Gekoelde drankjes
De must have op ieder tuinfeest is een verfrissend welkomstdrankje, zoals een lekkere cocktail. Ook is het prettig als er voldoende gekoelde dranken zijn. Dit kan door dranken te plaatsen in koelkasten of in zinken teilen of kruiwagens met ijswater. Zorg ook voor voldoende servies en of wegwerpbekertjes.

Tip 3: BBQ
Zorg voor een goed werkende barbecue, dit kan zowel op gas als op kolen. Denk er daarom aan dat u genoeg gas, houtskool of briketten in huis heeft. Het laatste wat u wil is dat het vuur maar kortstondig brandt of niet warm genoeg is.
Geen tijd om boodschappen te doen? Wij kunnen diverse soorten BBQ pakketten leveren eventueel met barbecue, borden, bestek en een kok om uw gasten te voorzien van heerlijke stukken vlees van de barbecue gerechten. En wij doen de afwas voor u!

Tip 4: Houd het warm
In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het tuinfeest naar binnen moet worden verplaatst. Met een verwarmingsheater of een terrasverwarmer zorgt u ervoor dat uw gasten het niet koud krijgen. In combinatie met leuke gekleurde plaids hoeft niemand kou te vatten!

Tip 5: Versiering, maak er een tuinfeest gezellig van!
Tot slot creëert u een gezellige sfeer door uw tuin of partytent aan te kleden met onder andere kleurrijke accessoires zoals passende bloemen, servetten en wijnkoelers. Lampionnen, buitenlampjes en kaarsen in potten zijn heel feestelijk, maar je kunt ook prachtige lichtsnoeren huren bij ons! Vergeet niet om leuke polaroid foto’s te maken in een levensgrote fotolijst en hang deze om te drogen op in een prachtig frame. Na afloop kan iedereen zijn eigen foto’s meenemen naar huis.