Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Werkkostenregeling

Feest met slump

Werkkostenregeling

Vanaf 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) van kracht. Hiermee vervalt de oude regeling voor vergoedingen en verstrekkingen aan personeel. Hoewel deze nieuwe regeling voor minder administratieve werkzaamheden zorgt, is de kans wel groot dat u snel boven de limiet uitkomt en dus extra loonbelasting moet betalen. Als meedenkend cateraar zien wij kansen om “slim te feesten”.

Wanneer u een goed plan heeft voor een personeelsbijeenkomst of workshop op eigen locatie, hoeft dit namelijk niet onder de werkkostenregeling te vallen zolang er een educatief tintje aan zit. En dat is leuk! Van de korte rekensom feesten + leren = belastingvoordeel wordt namelijk iedereen blij!

Want waarom zou u uw personeelsfeest niet op het bedrijf zelf organiseren? Samen met onze feestpartners bieden wij een compleet pakket met workshops aan, waardoor het feest niet onder de werkkostenregeling valt. U biedt uw medewerkers een dag/avond ter lering en vermaak aan en betrekt gelijk het werk.

Wat dacht u bijvoorbeeld van workshops en teambuildingsactiviteiten zoals bijvoorbeeld Segway rijden, vlot bouwen of boogschieten. Of laat uw uitstraling voor u werken met passend stijladvies. U kunt natuurlijk ook kiezen voor leuke workshops als een kookworkshop of fotografieworkshop. Er zijn nog veel meer mogelijkheden……

Leuke activiteiten die daarnaast goed zijn voor de teambuilding en makkelijk te combineren zijn met cursussen of seminars. Meer weten? Wij helpen u graag verder en denken met plezier met u mee om ook van uw personeelsfeest een “voordelig” succes, maar bovenal een leuke en leerzame dag te maken!