Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Slump Catering & Events zorgt voor een uniek bedrijfsfeest voor alle medewerkers

Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van
ieder bedrijfsfeest iets unieks te maken

Een uniek bedrijfsfeest organiseren? Slump Catering & Events verzorgt al meer dan 30 jaar de leukste feesten. Van een opening tot een spetterend personeelsfeest, niets is ons te gek.

 • Van feestmaterialen tot live cooking
  Wij hebben alles in eigen huis om van ieder bedrijfsfeest iets bijzonders te maken. Van feestmaterialen tot live cooking, niets is ons te gek!
 • Wij toveren jullie locatie om tot de ultieme feestlocatie
  Wij bouwen jullie locatie om tot de ultieme feestlocatie! Met ons steigerhout meubilair, barren, feestmaterialen en professionele verlichting kunnen wij iedere locatie omtoveren.
 • Wij denken graag mee
  Wij geven advies waar nodig, laten jullie kennis maken met unieke mogelijkheden en luisteren naar jullie wensen en ideeën. 
 • Offerte op maat
  Na afloop van een oriënterend gesprek maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Wij helpen graag met de realisatie van een onvergetelijk feest of evenement. 
 • Niets is ons te gek!

Klantervaring

‘Tropical Summer party op eigen locatie’
Een geweldig personeelsfeest voor ruim 300 medewerkers met als thema ‘Tropical Summer party’. Onder het personeel is gebleken dat de voorkeur uitgaat naar een personeelsfeest op eigen locatie, bekend terrein, laagdrempelig en geen vervoerskwestie. Slump Catering & Events is voor ons een bekende partij met bewezen diensten en kwaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk om het totaalconcept bij één partij af te kunnen nemen. De reacties van de personeelsleden waren zeer positief, daar doe je het voor!   – Royal Huisman-

Sfeerimpressie

Benieuwd naar een beschrijving van het feest van Royal Huisman, foto’s en de volledige recensie? Lees hier meer!