Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Aangenaam! David Apperlo

27 maart 2018

Slump Catering & Events, al dertig jaar wereldberoemd in de polder en ver daarbuiten. Maar wie zijn de gezichten achter de schermen van dit bedrijf? Wij stellen graag een aantal medewerkers aan je voor! Vandaag stellen we aan je voor: David Apperlo uit Vollenhove, sales manager bij Slump Catering & Events.

Hoi David, kan je kort iets vertellen over je achtergrond?
Ik ben David Apperlo, 40 jaar en woonachtig in Vollenhove. Samen met mijn vrouw Renate hebben wij vier prachtige dochters. Hiervoor heb ik drie jaar in Amsterdam gewerkt bij een groot productiebedrijf en daarvoor was ik zeven jaar werkzaam als regiomanager bij Sijperda in Emmeloord. Feesten organiseren is mijn passie, zo heb ik onder andere in de organisatie van de Bloemencorso in Sint Jansklooster gezeten, ben ik mede-oprichter van 90’s reloaded en ben ik voorzitter bij de Nacht van Oranje (Emmeloord). Hierdoor heb ik Henk Slump ontmoet en ben ik sinds een jaar werkzaam bij Slump Catering & Events.

Welke functie bekleed je bij Slump Catering & Events?
Met veel gedrevenheid bekleed ik de functie van salesmanager. Het verkopen en organiseren van grote feesten en evenementen spreekt mij zeer aan. Tevens is mijn doel om nieuwe markten en regio’s kennis te laten maken met Slump Catering & Events. Zo hebben wij afgelopen maand een grote vakbeurs in Utrecht mogen cateren.

Wat spreekt jou het meest aan in je functie?
De veelzijdigheid, verantwoordelijkheid en het stukje vrijheid spreekt mij enorm aan. Daarnaast steek je veel tijd en energie in een feest, hierdoor gaat het feest ook daadwerkelijk voelen als je eigen feest en doe je er alles aan om er een succes van te maken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Hier kan ik niet één antwoord op geven, iedere dag ziet er bij mij anders uit. Een week bestaat onder andere uit afspraken met potentiële en bestaande klanten, werkbesprekingen, commercieel overleg maar soms sta ik ook daadwerkelijk mee te draaien op feesten en evenementen.

Welke eigenschappen vind jij dat een goede salesmedewerker moet bezitten?
Iedere dag sta je weer voor nieuwe uitdagingen en verrassingen. Een salesmedewerker moet daarom beschikken over een goede dosis energie en lef. Een salesmedewerker moet niet bang zijn om op mensen af te stappen. Daarnaast is het belangrijk dat je out of the box kan denken, zodat je mensen kan helpen hun droomfeest te organiseren.

Wanneer is een feest voor jou geslaagd?
Een feest is voor mij geslaagd als niet alleen de klant tevreden is maar ook onze medewerkers op de werkvloer tevreden zijn. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat onder andere de gastvrouwen met een lach op hun gezicht het feest draaien. Kortom, het moet voor iedereen een feestje zijn.

Wat hoop je in de toekomst te bereiken?
Uiteraard hoop ik nog langdurig bij Slump Catering & Events te mogen werken. Daarnaast hoop ik in de toekomst nog meer particulieren en bedrijven buiten de Noordoostpolder te enthousiasmeren over de unieke formule van Slump Catering & Events.