Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Blog: Jubileumfeest bij Breure in Swifterbant

16 januari 2017

Jubileumfeest bij Breure in Swifterbant!

Op 29 december 2016 was het feest bij Breure Loonwerk en Grondverzet in Swifterbant. Het 70 jarige bestaan van het bedrijf, waarvan 50 jaar gevestigd in Flevoland werd gevierd met een groot jubileumfeest. Zowel klanten als medewerkers waren gedurende de dag hartelijk welkom. Wij hebben naast de catering ook de aankleding mogen verzorgen.

In 1946 werd Loon- en grondverzetbedrijf Breure opgericht door de heer P.J. Breure op het Eiland van Dordrecht. In 1966 werd het bedrijf, gedwongen door de lokale woningbouw, verplaatst naar Swifterbant. Breure is in de loop der jaren fors gegroeid. Het werkgebied is de provincie Flevoland voor agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Voor de conservenindustrie werkt Breure landelijk en zelfs ook in Duitsland en Spanje met collega bedrijven.

Dit werd gevierd met medewerkers en klanten met een jubileumfeest. De loods van Breure werd leeg geruimd en de opbouw medewerkers van Slump Catering & Events hebben de zaal ingericht in een sfeervol bruin café. De bruine bar werd ingezet met bijpassende statafels, barkrukken, zitjes en picknicksets. Er werd een horecaplein ingericht met boven het terras een grote truss om het horecaterras sfeervol te verlichten. Uiteraard ontbraken de machines van Breure niet, rondom het horecaterras waren diverse machines uitgelicht.

Op donderdag 29 december werden de gasten vanaf 15.00 uur ontvangen met koffie, thee, warme chocolademelk en verse oliebollen. Rondom het terras stonden verschillende eettentjes waar de gasten tijdens etenstijd konden genieten van verschillende lekkernijen zoals een kommetje snert in het snertcafé. Ook was er een mogelijkheid om te genieten van een puntzak boerenfriet of een broodje met vers gebakken beenham of shoarma. Uiteraard stonden onze gastvrouwen –en heren klaar om iedereen te voorzien van een drankje, ook konden de gasten zelf een drankje afhalen aan de bar. Samen met Breure kijken wij terug op een geslaagd jubileumfeest op één van de laatste dagen van 2016!