Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Blog: Slump Catering & Events meert aan bij Restaurant Schokkerhaven

3 januari 2017

Slump Catering & Events meert aan bij Restaurant Schokkerhaven

 

Vanaf 1 januari 2017 zijn wij trotse eigenaar van het Restaurant Schokkerhaven in Nagele. Het restaurant is uniek door de exclusieve locatie aan het strand en het Ketelmeer. Naar verwachting opent het restaurant haar deuren in het voorjaar van 2017. Bart Loman, al jaren werkzaam bij Slump Catering & Events wordt bedrijfsleider van het restaurant. Tijdens de opening wordt ook de nieuwe naam gepresenteerd. Het restaurant wordt in de komende weken verbouwd.

Restaurant Schokkerhaven
Het restaurant beschikt over een overdekt terras waar gasten bij elk weer type kunnen genieten van het uitzicht over het strand en het Ketelmeer. Het restaurant onderscheidt zich onder andere door een speciale en vernieuwende menukaart. De gerechten worden bereidt met verrassende, eerlijke en regionale producten. Professionele bediening en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel.

Het restaurant gaat zich ook onderscheiden in het bedienend personeel: professionele bediening en persoonlijk contact. Loman: ‘’Ik kijk er naar uit om dit restaurant te gaan runnen. Met verrassende en culinaire hoogstaande gerechten voor Polderse begrippen en een persoonlijke benadering naar onze klanten toe, hopen wij net dat beetje extra te kunnen bieden waardoor klanten terug blijven komen.”

We zijn daarom ook op zoek naar enthousiaste en vakbekwame horeca medewerkers die deze norm van gastvrijheid en service waar kunnen en willen maken. Wij willen samen met een team van collega’s ervoor zorgen dat alle gasten “onberispelijk” kunnen genieten. Het uiteindelijke doel is dat we elke keer opnieuw de verwachtingen van de gast overtreffen. Voor meer informatie en openstaande vacatures kijk je op: https://www.welkombijslump.nl/over-ons/werken-bij-het-leukste-bedrijf

Opening
Het restaurant wordt eerst verbouwd voordat het haar deuren opent.  De naam ‘Restaurant Schokkerhaven’ blijft niet bestaan, de nieuwe naam wordt tijdens de opening bekend gemaakt.

 

Restaurant Schokkerhaven