Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Blog: Themafeest BBQ, BEER & BEATS

2 januari 2017

Wilt u binnenkort een feest organiseren en bent u toe aan iets nieuws en unieks? Wij presenteren het feestconcept: BBQ, Beer & Beats.

Themafeest BBQ, BEER & BEATS

Dit themafeest is geschikt voor zowel personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, particuliere feesten en relatie evenementen op elke locatie!

BBQ, Beer & Beats is een stoer themafeest met een tal van mogelijkheden zoals een smokey barbecue waarop onze chef kok ambachtelijk vlees en vis bereidt en een heerlijke saladebar om je eigen salades samen te stellen. Een unieke BBQ beleving op elke locatie gecombineerd met wijn, bier of whisky proeverij! Neem plaats op de stoel van de barbier en de schoenenpoetser, rol je eigen sigaren en aanschouw de stoere hout carving demonstratie. Leer alle ins en outs over bier tijdens een cursus van een gediplomeerde biertapmeester. Muzikale omlijsting van deze avond kan verzorgd worden door een typische Ierse band of de Pauwer Girls in combinatie met een dansworkshop.

Wilt u uw publiek op een pakkende manier benaderen met een presentatie, seminar of speech? Wat dacht u van een boksring als podium met professioneel licht en geluid met uw gasten als live publiek? En voor een unieke interactie met uw bezoekers mag de catchbox van Luimes natuurlijk niet ontbreken!

Van feestlocaties tot catering, van entertainment tot vervoer, laat ons je inspireren bij het organiseren van je personeelsfeest of evenement in elke prijsklasse in iedere regio!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze nieuwe video en krijg een impressie van BBQ, Beer & Beats