Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Congres catering in Zeewolde

29 juni 2017

Op donderdag 15 juni vierde Stichting Veldleeuwerik haar vijftienjarig bestaan. Dit werd gevierd met een landelijk congres op een akkerbouw bedrijf in Zeewolde. De schuur werd ingezet als congres locatie. Nadat alle gasten werden ontvangen met koffie en thee namen ze plaats in ingerichte congres zaal. De lunch werd geserveerd op de beursvloer en op het centrale plein stond een complete foodmarkt met verschillende eetpunten.

De genodigden varieerden van telers tot leveranciers uit de agrofoodsector. Waar de dag begon met een centrale bijeenkomst, maakten onze gastvrouwen zich op voor de lunch op de beursvloer. Met verschillende foodstands en trucks was de schuur omgebouwd tot een ‘foodhall’.

Er waren verschillende eetpunten voor de lunch, zo kon men soep halen bij de soepfabriek waar broccolisoep en tomatensoep werd geserveerd. Naast pizza vanuit uit onze eigen steenovens kon men een hartige crostini broodje met fijne kruiden, pesto, tomaat en mozzarella nuttigen. Ook werd er vanaf onze steigerhouten buitenkeuken heerlijke lunch gerechten gepresenteerd. Vanuit onze sappenbar schonken wij een glaasje perensap, appelsap, melk, karnemelk en jus d’orange uit.

Na de lunch werd het middagprogramma gestart met 10 verschillende workshops. Na afloop was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van drankjes en verrassende hapjes. De kok bereidde live diverse gerechten met de verschillende ingrediënten uit de regio, gepresenteerd op een robuuste houtenplank. Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde dag en congres!

 

Foto’s: Heidi Mulder