Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Crispijn stelt zich voor!

18 juni 2018

Ben je ook zo benieuwd wie de gezichten zijn achter ons bedrijf? Wij stellen graag een aantal medewerkers aan je voor! Vandaag stellen we aan je voor: Crispijn Versteijnen.

Cris-stelt-zich-voor-Slump Catering & EventsHoi Crispijn, kun je kort iets vertellen over jezelf?

Uiteraard! Mijn naam is Crispijn Versteijnen, 27 jaar oud en woonachtig in Rutten. En al sinds een paar jaar gelukkig met mijn vriendin Esther! Ik ben een echte voetbalgek, naast het spelen van voetbal ben ik fan van Ajax. Daarnaast kun je me ook altijd wakker maken voor een goed (polder)feest met een biertje erbij.

Wat is je ultieme droom?

Het klinkt heel cliché maar gezond en gelukkig blijven, wat ik nu al ben!Wat heb je zoal gedaan voordat je bij Slump Catering & Events kwam werken?

Ik heb de opleiding CIOS in Heerenveen gevolgd en behaald. Na deze opleiding ben ik aan de slag gegaan bij de Poiesz supermarkt en bij de Albert Heijn supermarkt. Via een vriend van mij ben ik terecht gekomen bij Slump Catering & Events. Onderhand werk ik al 4 jaar met veel plezier bij Slump Catering & Events.

Wat is je huidige functie binnen Slump Catering & Events?

Ik ben voorman expeditie. Dat houdt dat ik verantwoordelijk ben voor het (verantwoord) inladen van de vrachtwagen en bestelbussen. Dat kan variëren van steigerhoutenbar van 4,5m lang,  betonblokken voor het verankeren van de aluhal tot rolcontainers met stoelen.

Ook de goederen die weer terugkomen moeten allemaal op de juiste plek in de stellingen worden gezet. Nadat ze zijn schoongemaakt en zijn gecheckt op defecten door mijn collega’s. Mijn functie is dus erg gevarieerd en elke dag is anders!

Crispijn Slump Catering & Events loods Slump Catering & Events

 

 

 

 

 

 

Wat maakt het werken bij Slump een ‘feestje’?

De drive om het voor elke klant goed te doen, met het hele team. Hoe klein of hoe groot het feest of evenement ook is, het moet kloppen en goed van kwaliteit zijn.

Hoe zou jij Slump Catering & Events omschrijven?

Goede service. Prima prijs – kwaliteit verhouding. Werknemers met passie voor het feest.

loods Slump Catering & Events

loods Slump Catering & Events