Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Event Out of the Box

25 september 2017

Op 10 en 11 september 2017 hebben wij de gehele horeca verzorgd tijdens het evenement Out of the Box 2017 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Out of the Box is het event voor de juwelier, fashionstore en conceptstore. Tijdens het event werden unieke sieraden en luxe- en lederwaren getoond. Gedurende het evenement Out of the Box hebben wij de catering mogen verzorgen met uitgebreide mogelijkheden voor zowel de exposanten als de bezoekers.

Op het evenement hebben wij verschillende horecapleinen ingericht waar men heerlijk kon relaxen en eten. De horecapleinen waren ingericht met onder andere een luxe stretchtent en industrieel en exclusief meubilair. De exposanten en bezoekers konden genieten van een verfrissende fruit smoothie, vers belegde broodjes, gevulde wraps, salades en allerlei andere gerechten, drankjes en tussendoortjes.

Tevens was het voor de exposanten mogelijk voorafgaand het evenement ontbijt-, lunchpakketten, gebakjes of hapjes te bestellen. Van standaard hapjes tot exclusieve hapjes, onze koks hebben de hapjes bereidt met veel passie en vakmanschap.