Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Feest magazine

13 november 2017

Slump Catering & Events feest magazine

Dit jaar vieren wij, Slump Catering & Events het hele jaar door feest want we bestaan 30 jaar! Daarom hebben wij een speciaal en uniek magazine uitgebracht! Een magazine boordevol feestinspiratie, de allerlaatste trends, tips bij het organiseren van een feest, een kijkje in onze keuken en nog veel meer. Ben je benieuwd geworden? Lees hier het magazine digitaal

Aan het woord is Henk Slump, eigenaar van Slump Catering & Events.

Ruim 30 jaar geleden begon ik met het pachten van de plaatselijke sportkantine en het organiseren van schuurfeesten. Dat bleef niet onopgemerkt in de Noordoostpolder, al snel mocht ik een bruiloft in een schuur cateren en liep mijn hobby uit de hand. Nu zijn we 30 jaar verder en wat zijn we gegroeid! Kijk maar naar ons personeel, op dit moment werken we met 35 vaste medewerkers en 50 oproepkrachten. Ons team bestaat uit een hechte groep gedreven medewerkers, die van elk feest een succes willen maken. Daar ben ik trots op! Het eindresultaat is daarentegen niet veranderd. We laten mensen genieten en waardevolle momenten beleven. Een mooi feest, gezelligheid en heerlijk eten. Tevreden gasten, dat is de essentie en maakt het werk zo leuk. Wij zijn er op die momenten die er toe doen, de speciale dagen die je eeuwig bij blijven. Een ieder organiseert zo’n gelegenheid op zijn eigen manier waardoor ons werk dankbaar en variërend is. Wij maken herinneringen, samen met onze gasten! Wat de sleutel tot ons succes is? Goed om eens heen kijken, mee denken en vooral: blijven dromen. Wij streven naar creativiteit en proberen out of the box te denken, wij luisteren naar elkaar en proberen op de hoogte te blijven van de laatste trends. Met dit exclusieve magazine willen wij de lezers inspireren en enthousiasmeren om het leven te vieren! Voor zowel zakelijk als particulier, wij zijn graag van de partij! Want wij zijn een cateraar voor het leven.

Het magazine wordt huis-aan-huis verspreidt in de regio Noordoostpolder, Dronten, Lelystad en Zuid West Friesland. Heb je het magazine niet ontvangen maar wil je deze graag lezen, bekijk deze dan via onderstaande link!

Lees hier het magazine digitaal!