Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Feestelijke onthulling Wefabric

21 augustus 2017

Feestelijke onthulling Wefabric

Als twee bedrijven samen gaan, onder een nieuwe naam is er een reden voor een feestje. Of te wel een feestelijke onthulling! Niet alleen om publiciteit te genereren maar ook om op de nieuwe samenwerking te proosten! Dat deden ook de Sneker bedrijven Slicklabs en GROW marketing. Zij zijn eerder deze maand gefuseerd onder de nieuwe naam Wefabric. Wefabric is gevestigd in de Strookjesfabriek in Sneek, van oudsher een oude drukkerij maar sinds 2012 een sfeervol industrieel kantoorpand. Een perfecte locatie voor een kleinschalig event. Zowel de catering als het leveren van de materialen werd uit handen gegeven aan ons!

We vroegen Svea Reekers, mede-eigenaar van Wefabric naar haar ervaring met Slump Catering & Events:

“Onder het mom van ‘hoogtepunten moet je vieren’ organiseerden we op 20 juli een feestelijke aftrap van ons bedrijf voor onze klanten. De zomerperiode is bij ons doorgaans behoorlijk druk, dus écht tijd om een event te organiseren was er niet. Gelukkig was daar Slump! Van begin tot eind hebben zij alles tot in de puntjes verzorgd. Advies over het juiste tijdstip en goede suggesties voor aankleding en versnaperingen; niets was te gek en aan alles werd gedacht. Op de dag zelf hadden wij rustig de tijd om onze eigen werkzaamheden uit te voeren, want Slump zorgde voor de op- en afbouw. Maar dat niet alleen, de enthousiaste gastvrouwen, leuke aankleding, heerlijke borrelhapjes en veelzijdige barbecue maakten onze feestelijke aftrap tot een groot succes! Wat ik andere bedrijven zou aanraden? Laat de organisatie en de uitvoering van je evenement over aan Slump, dan ben je er zeker van dat alles ontzettend goed is geregeld.”

Maar hoe zag deze gezellige namiddag er uit? Onze opbouw medewerksters plaatsten eerder op de dag de steigerhouten meubels, statafels, dinertafels, stoelen en de greywash bar. Vanuit deze bar schonken onze gastvrouwen frisdranken en Terra Vitis wijnen. Bij de bar stond een stoere zinken emmer gevuld met ijs met daarin Hertog Jan en Radler bier. Nadat de eerste gasten werden ontvangen stonden de gastvrouwen klaar met een rijkelijk gevulde borrelplank met diverse soorten worst, zalmbonbon van zalm uit Urk, kipspiesjes en spaanse gehaktballetjes met mosterdmayonaise.

Na het officiële gedeelte werd er een toost uitgebracht. In een champagne flûte schonken wij een alcoholvrij drankje, gekleurd in het logo van Wefabric. De middag werd afgesloten met een surprise BBQ, bereidt door de koks van Slump Catering & Events. Op tafels presenteerden wij vers afgebakken broden met kruiden en dips, huisgemaakte salades, verschillende soorten barbecuevlees van de slager en bijpassende sauzen.
Kortom, een geslaagd feest!