Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Genieten tussen de tulpen

16 maart 2018

Na het succes van vorig jaar openen wij nu ook weer de deuren van het pop-up grand café in Creil, op het land van Firma van Meer in Creil. Van 21 april tot en met 6 mei kun je tussen de tulpen genieten van onder andere verse koffie/thee, gebak en andere lekkernijen.

Pop-up grand café

In deze twee weken zijn er diverse activiteiten rondom het tulpenbelevingsveld, waar je ook ons grand café vindt. Op zaterdag 21 april start het eerste tulpenbelevingsweekend en worden de deuren van het grand café dagelijks geopend voor publiek. De gastvrouwen en –heren van Slump Catering & Events ontvangen bezoekers graag voor een drankje op het horecaplein. Daarnaast zullen er diverse activiteiten op het tulpenbelevingsveld zijn. Iedereen is van harte welkom, ook bieden wij vergaderarrangementen aan!

Belevingsweekenden

Zaterdag 21 april en zondag 22 april staan in het teken van creativiteit. Er is onder andere een creatieve belevingsmarkt, showtuin, pop-up schilderscafé en is er voor de kinderen een zweefmolen, springkussen en waterpret.

Het tweede belevingsweekend vindt plaats op zaterdag 28 april en zondag 29 april. Dit weekend zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder een lezing georganiseerd door CameraNu en wordt de einduitzending van de tulpendate getoond. Uiteraard kunnen bezoekers ook dit weekend genieten van een lekkere snack of lunch, bereidt door de koks van Slump Catering & Events.

Vergaderen tussen de tulpen

Dit jaar is het ook mogelijk om te vergaderen tussen de tulpen. Een unieke en bijzondere ervaring voor zowel collega’s als zakenrelaties. Tijdens het tulpenfestival bieden wij ondernemers de mogelijk om tussen de tulpen te vergaderen! In het tulpenveld staat een luxe, compleet ingerichte (en verwarmde) tent met groot terras. Wil je meer informatie over de diverse arrangementen of reserveren? Neem contact op met sales@welkombijslump.nl

Het grand café is te vinden aan het Creilerpad 14 in Creil en dagelijks vanaf 11:00 uur geopend. Kijk voor meer informatie over het Tulpenfestival op www.stepnop.nl/tulpenfestival.