Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Genieten tussen de tulpen

29 maart 2017

Na het succes van vorig jaar openen StEP en Slump Catering & Events ook dit jaar de deuren van een Pop-up restaurant. Van 15 april tot en met 7 mei kunnen bezoekers genieten van de tulpen op het land van Jordi van Meer uit Creil.

In deze drieënhalve week zijn er diverse activiteiten bij het Pop-up restaurant. Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt het culinaire weekend plaats met als thema; ‘Proef de Polder’. De gastvrouwen en –heren van Slump Catering & Events ontvangen u graag voor een drankje op het horecaplein. Daarnaast zullen er diverse foodtrucks en eetkraampjes aanwezig zijn. Kinderen mogen hun eigen pannenkoek bakken. Iedereen is welkom voor een lunch of diner tussen de tulpen.

Op zaterdag 29 en zondag 30 april wordt het Pop-up restaurant aangevuld met cultuur uit de omgeving. Dit weekend staat er een creatieve markt voor u klaar en is er een modeshow. 30 april vindt de prijsuitreiking voor de tulpenmozaïeken plaats en wordt de einduitzending van de Tulpendate vertoond. Uiteraard kunnen bezoekers ook dit weekend genieten van een lekkere snack, lunch of diner, bereidt door de koks van Slump Catering & Events.

Het Pop-up restaurant is te vinden aan het Creilerpad 14 in Creil en vanaf 11:00 uur geopend op dagen dat de zon schijnt. Reserveren is mogelijk via reserveringen@welkombijslump.nl. Kijk voor meer informatie over het Tulpenfestival op www.stepnop.nl/tulpenfestival.