Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Geslaagde opening Baustoff + Metall

25 september 2018

Op vrijdag 14 september vond in Zwolle de opening plaats van de nieuwe vestiging van de firma Baustoff + Metall. Het nieuwe bedrijfspand heeft voorafgaand de  opening een grote metamorfose ondergaan. De gasten, waaronder personeelsleden, zakelijke relaties en leveranciers werden feestelijk ontvangen door het muzikale duo ‘De Sfeercompay’, waarna een rondleiding volgde door het nieuwe pand. Tijdens de rondleiding konden de genodigden genieten van schnaps, een lekkere brätwurst en informatie vergaren bij diverse stands van toeleveranciers. De route kwam uit bij het sfeervolle horecaplein, waarna de gasten konden genieten van een gezellige avond.

Horecaplein
Het plein was ingericht met een prachtig verlichte stretchtent, divers steigerhout meubilair, vintage decoratiemateriaal, zelftapbar en loungebars. Na binnenkomst van de gasten werden op het podium diverse speeches gehouden. Na afloop ging de verlichting uit en konden de gasten onder het genot van een prosecco genieten van een spectaculaire lasershow.

Food
De genodigden konden hun hart ophalen bij diverse foodtrucks. In de stretchtent waren stellingen gebouwd waaruit diverse lekkernijen werden geserveerd, waaronder robuuste vriendenplanken en het concept ‘Pak een pannetje’. Daarnaast werden er verse flammküchen gemaakt uit de stenen pizzaoven en werd de chef’s table rijkelijk gevuld met verse salades, groenten, vis en vers bereidt vlees. Na afloop was er de mogelijkheid om bij de foodbus een heerlijk ijsje te halen.

Entertainment
Bij ontvangst en gedurende de avond verzorgde De Sfeercompany de muzikale omlijsting. Met een gitaar, twee stemmen en een breed repertoire weten zij de gaten te vermaken. Daarnaast draaide DJ Vintage Vinyl de lekkerste retro hits met een verzameling van ruim 5000 platen.