Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

IJB Groep Lemmer viert feest

4 oktober 2017

Onlangs heeft de IJB Groep in Lemmer officieel haar intrek genomen in een nieuw hoofdkantoor direct gelegen aan het IJsselmeer.

Mede om die reden opende de IJB Groep op zaterdag 16 september 2017 haar deuren voor omwonenden, relaties en familieleden van de medewerkers. De open dag in de ochtend trok ruim 250 bezoekers en de familiemiddag trok 1.000 bezoekers! Tijdens deze drukbezochte dag hebben wij de gehele catering verzorgd.

De bezoekers van de open dag werden vanaf 9:00 uur op de rode loper ontvangen met een kopje koffie of thee en een stuk Friese oranjekoek van de Echte Bakker. Er was een grote tent geplaatst op het terrein van IJB. De tent was ingericht met trussverlichting, een trussbar, statafels en terraszitjes.

Na de ontvangst kregen de bezoekers in groepen een uitgebreide en interessante rondleiding over het bedrijventerrein.

Langs de route waren twee horeca terrassen ingericht. Bij het eerste terras konden bezoekers diverse dranken afhalen, het tweede horecaterras was ingericht met diverse foodtrucks en kinderactiviteiten. Bezoekers konden genieten van vers gerookte poon, pizza’s, ijs, broodjes echte knakworst en puntzakjes friet. Het horecaplein was ingericht met diverse statafels, bars, en picknicksets. De kinderen konden zich uitleven op het springkussen, zich laten schminken, mee doen aan een potje levend tafelvoetbal of genieten van het kinderbuffet.

De geslaagde open dag en familiedag werd vanaf 16:00 uur afgesloten met een broodje warme beenham. Na afloop hebben de medewerkers van Slump Catering & Events alle materialen vlot afgebouwd, zodat het terrein netjes werd achtergelaten.