Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Inspiratiedag: voor bruiloften, feesten en meer

17 januari 2018

Op zondag 18 februari kunnen aanstaande bruiden, bruidegoms en andere feestvierders inspiratie opdoen tijdens de Inspiratiedag in Bant.

Inspiratiedag voor bruiloften

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ben jij nog opzoek naar een cateraar voor je bruiloft, tuinfeest of ander feest? Neem een kijkje tijdens onze Inspiratiedag wat wij voor jou kunnen betekenen!”

Bezoekers zijn tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom in de feesthallen van Slump Catering & Events. De loods wordt omgetoverd tot een ware feesthal, ingericht met diverse soorten meubilair, tenten, verlichting en uiteenlopende decoratie. Gecategoriseerd per thema! Bezoekers kunnen inspiratie opdoen en op deze manier een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden.

“Elke verjaardag verdient een feestje, maar sommige verjaardagen zijn extra speciaal. Dus pak eens uit met een onvergetelijk tuinfeest. Voor de catering ben je bij ons aan het juiste adres”.
De koks van Slump Catering & Events presenteren heerlijke verse gerechtjes, die live worden bereid. De gastvrouwen verwelkomen de gasten en kunnen ook een drankje nuttigen aan de bar.

De aankleding gedurende de middag wordt onder andere mogelijk gemaakt door Yvonne van Kranenburg van InStyle en eventinrichter Farrows. In samenwerking met verschillende feestpartners laat Slump Catering & Events zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van feesten, bruiloften en partijen. Diverse aspecten worden gedurende deze middag door verschillende trouwspecialisten vertegenwoordigd. Verschillende exposanten zij tonen op zondag 18 februari hun producten en diensten, waaronder:
Juwelier Vrielink, Monibarista, Feestbruiloft.nl, Elsvierderels, Love4lasers, Michel Klooster photography, Jeroen Schaaphok fotografie, restaurant Pier16, Bloemen van Els, Total Nail Perfection en Trouwauto’s Flevoland.
Een gezellige en inspirerende middag uit met een hapje, drankje en een spetterende modeshow verzorgd door Masséus Mode en Bruidshuis Dokter – De Graaf.