Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Inspiratiedag: voor bruiloften, feesten en meer

17 januari 2018

Op zondag 18 februari konden aanstaande bruidsparen en andere feestvierders inspiratie opdoen tijdens de Inspiratiedag in Bant.

>> Bekijk hier de aftermovie!

De eerste bezoekers werden om 13.00uur welkom geheten in de feesthallen van Slump Catering & Events. De loods was omgetoverd tot een ware feesthal, ingericht met diverse soorten meubilair, tenten, verlichting en uiteenlopende decoratie. Gecategoriseerd per thema! De thema’s die wij deze middag presenteerden waren:

• Urban Jungle
Een nieuwe trend in feestland, waarbij groen en wit centraal staat en waarbij gewerkt wordt met natuurlijke en ecologische producten. Met kruiden, planten en nog veel meer.

 

 

 

 

 

• Festival
In een aluhal tent werd het thema festival gepresenteerd. Een kleurrijk pallet van rood, blauw en paars. Alles mag en alles kan.

 

 

 

 

 

• Romantisch – pastel tinten
In onze stretchtent was het kleurenpalet zacht roze -en blauw. Een romantisch plaatje met prachtig bloemwerk en sfeerverlichting. In combinatie met onze loungebar is dit geschikt zowel voor een intieme bruiloft maar ook tuinfeest.

 

 

 

 

 

• Vintage
Een vintage bruiloft is helemaal hip. Een kanten tafelloper, Engels servies, lange houten tafels en groene stoelen, in combinatie met vloerkleden op de grond.

 

 

 

 

 

 

De koks van Slump Catering & Events presenteerden heerlijke verse gerechtjes, die live werden bereidt. De gastvrouwen liepen rond en gasten konden een drankje nuttigen aan de bar.
Een gezellige en inspirerende middag uit met een hapje, drankje en een spetterende modeshow verzorgd door Masséus Mode en Bruidshuis Dokter – De Graaf.

Bekijk hier de after movie: