Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Kijk mee met ons feestteam!

28 augustus 2018

Ons gedreven team tovert elke gewenste locatie om tot een ware feestlocatie. Maar wat komt hier eigenlijk
allemaal bij kijken? Van begin tot eind is het een hele klus. En dat wordt soms onderschat! Daarom nemen we je
een dagje mee!

Oriëntatie
Een paar maanden voorafgaand aan een feest.
Telefonisch kunnen we veel bespreken maar bij grote feesten willen we niet voor verrassingen komen te staan en bekijken we graag de locatie voorafgaand het feest. Onze medewerkers van de sales afdeling gaan voor je aan de slag! Zij maken een offerte op maat. Want hoe deel je een feestlocatie in? Hoeveel m2 ben je nodig voor 500 gasten? Welke materialen zijn er allemaal nodig? Is er voldoende stroom aanwezig? Wij denken graag met je mee en adviseren je hierin.

Vrachtwagen vol!
Een week voorafgaand aan een feest.
We nemen contact met de klant op om het exacte aantal personen af te stemmen en eventuele wijzigingen te bespreken. Wij houden ook de weersvoorspellingen nauwlettend in de gaten, misschien moeten we nog een extra heater inzetten of een grotere tent plaatsen? Het plannen van de materialen, gastvrouwen en het vervoer is een heel karwei want we cateren vaak meerdere feesten op een dag. Als alle details zijn besproken dan gaan onze collega’s van verschillende afdelingen van start! Er liggen meerdere pakbonnen klaar voor diverse afdelingen. Bonnen voor de servieskamer, linnenkamer, keuken, dranken en de materialen bon. Hierop staat informatie over welke borden, bestek en servies we gaan gebruiken. Maar ook ligt er een drankenbon klaar met daarop genoteerd hoeveel flessen er mee gaan naar het feest. Op de materialen bon staat o.a. of er tenten mee gaan, welk bakapparatuur en het aantal stoelen en tafels. Tot in de details wordt er nagedacht over wat we allemaal mee nemen. Al deze materialen worden verzameld. De auto of vrachtwagen wordt voorgereden en ingeladen. Onze mannen gaan met al deze feestmaterialen en een goede dosis energie op pad naar de feestlocatie.

Op de feestlocatie
Tijdens de opbouw
Aangekomen op de feestlocatie wordt er samen met de klant een plan van aanpak gemaakt. Tijdens de opbouw is er een voorman aanwezig, hij is ook het aanspreekpunt voor de klant tijdens de opbouw. Vervolgens worden de materialen uitgeladen en gaan we beginnen met de opbouw. Dat kan soms meerdere dagen duren! Als de locatie is omgetoverd en het team tevreden is wordt er overlegd met de klant of alles naar wens is.

Drankje?
Nu is het onze bediening die in actie komt! De koffie loopt, de glazen worden klaar gezet en de koelkasten worden gevuld. De gasten worden ontvangen, de biertjes worden getapt en hapjes of andere snacks worden geserveerd.

Afbreken
Als het feest is afgelopen komen onze mannen weer in actie om de materialen op te ruimen en om de feestlocatie netjes achter te laten. Alle materialen worden ingeladen en retour gebracht naar de loods in Bant.

Opruimen
Alle materialen worden uitgeladen. Servies gaat naar de spoelkeuken, lege flessen worden geteld, overige dranken gaan weer terug in de koelcel, linnen naar de linnenkamer en de feestmaterialen worden schoongemaakt.