Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Relatie event The Tasty Thirties

16 maart 2017

Donderdag 9 maart organiseerde Slump Catering & Events het foodevent The Tasty Thirties. Een relatie event waarin gasten werden verwelkomd in de foodhal van Slump Catering & Events. De geslaagde avond stond in het teken van foodbeleving,  eten proeven in combinatie met muziek en entertainment.

Na binnenkomst stapte iedereen een donkere ruimte binnen. Er klonk duistere muziek, er kwam rook de ruimte in. Niemand wist wat er zich te wachten stond. Plots startte er een film op het scherm. Na het zien van deze film werden de grote entreedeuren geopend en konden de gasten via de rode loper de foodhallen betreden.

De loods van Slump Catering & Events was omgetoverd tot een inspirerende foodhal. Relaties konden in de bierhal genieten van allerlei hapjes bereidt door de koks van Slump Catering & Events. De vriendenplank werd geïntroduceerd met allernieuwste hapjes, zoals kroketten met groente en vlees vulling. Ook was het mogelijk om blind verrassende smaakcombinaties te proeven of je eigen smoothie te maken op de smoothiefiets. De smoothie kon men zelf samenstellen bij onze vitaminebar.

Daarnaast was elke foodstraat ingericht met het nieuwste meubilair, tenten, bars en verlichting. Bezoekers konden socializen en genieten van een drankje in de stretchtent en deelnemen aan verschillende activiteiten waaronder aardappel darten, roulette spelen, zelf sap tappen of jezelf laten portretteren. Bekijk de creaties hier!

Kortom een geslaagde en inspirerende avond voor alle relaties. Benieuwd naar het relatie event The Tasty Thirties? Bekijk hier het filmpje.

Wilt u ook een relatie event organiseren om uw relaties in de watten te leggen? Wij denken graag met u mee.