Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Wij stellen aan je voor; Mariska Roggeveen

20 augustus 2019

Hoe ben je destijds bij Slump Catering & Events terecht gekomen?

Ik ben bij Slump Catering & Events begonnen vanuit een samenwerkingsvorm. Deze samenwerking zou aanvankelijk tijdelijk zijn. Na deze periode beviel de samenwerking van beide kanten zo goed dat ik besloten heb om bij Slump Catering & Events te blijven werken.

 

Wat is je functie?

Binnen Slump Catering & Events bekleed ik de functie als partymanager. Als partymanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het feest. Je bent tijdens het feest het aanspreekpunt voor de klant en zorgt samen met je collega’s voor een geslaagd feest.

 

Wat spreekt jou aan in je functie?

Ik vind alle facetten van mijn functie leuk en wil dit ook allemaal samenbrengen in een feest. De mensen die het feest organiseren hebben vaak goed over het feest nagedacht en hierbij voorstellingen gemaakt. Wij proberen het feest uit te voeren naar deze verwachtingen, maar uiteindelijk heb je maar één kans, en die kans wil ik volop benutten tijdens mijn werkzaamheden.

 

Wat zijn de benodigde competenties om deze functie uit te kunnen oefenen?

Het is belangrijk als partymanager dat je beschikt over een zekere hoeveelheid organisatievermogen. Jij bent de schakel tussen de klanten, je collega’s van de sales, je collega’s van de opbouw en je collega’s waarmee je samen de catering tijdens het feest uitvoert. Organisatievermogen is dus van belang om alles in goede banen te leiden. Daarnaast is het belangrijk om flexibel te zijn. De meeste feesten worden niet op reguliere werktijden gepland. Ik mag dan ook vaak op feesten in de avonduren of de weekenden werken.

 

Hoe zit een gemiddelde werkdag voor jou er uit?

Mijn dag start met het doorlezen van een feest. Ik bekijk wat het voor een feest is, wat de klanten wensen en hoe de salesmedewerker alles heeft omschreven. Daarnaast kijk ik samen met mijn collega’s naar de werkzaamheden en worden deze onderling verdeeld. Wanneer de voorbereiding klaar is kan het feest starten en zal ik in contact blijven met de klant zodat er als het nodig is dingen op tijd aangepast kunnen worden.

 

Heb je nog tips voor startende collega’s in een soortgelijke functie?

Ik denk dat het vooral belangrijk is om te kijken wat collega’s doen. Zij hebben veel ervaring en weten wat wel en niet werkt. Ook kun je je collega’s altijd vragen om mee te denken of mee te kijken. Op die manier kun je een eigen manier van werken creëren die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

 

Hoe vind jij dat Slump Catering & Events zich onderscheidt van de concullega?

Wij van Slump Catering & Events stoppen niet wanneer iets voldoende of net goed is, wij gaan altijd voor het allerbeste resultaat. Dat kun je merken aan de tevredenheid van onze klanten.