Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Themafeest bij Van Woerden

17 mei 2017

Themafeest bij Van Woerden

Op zaterdag 6 mei was het feest bij biologisch akkerbouwbedrijf Van Woerden in Biddinghuizen ter gelegenheid van de bedrijfsoverdracht. Het thema van deze avond was Zuid-Afrika.

In de prachtige tuin hebben we onze aluhaltent geplaatst en deze ingericht met onze eigen steigerhouten meubels. Onze styliste Yvonne van Kranenburg heeft de feestruimte aangekleed met typische Zuid-Afrikaanse accessoires, zoals rietmatten, canvas doeken met daarop de Afrikaanse savannen, lampionnen, kussens en nog veel meer!

Voordat de avondgasten werden verwelkomd, werd er eerst genoten van een warm- en koud buffet met o.a. een couscous salade met reepjes gegrilde kip, Afrikaanse salade en verse bobotie met huis gemarineerde kip. De gasten werden met een bavarois rondo en koffie en thee verwelkomd. Daarna was iedereen vrij om (fris)dranken af te halen bij de barvrouwen- en heren.

Aan het eind van de avond werd er door onze kok op de Zuid Afrikaanse braai een avondsnack klaar gemaakt. In kleine bamboe schuitjes werden stukjes varkenssaté bereidt.

Reactie van de familie van Woerden:

“Het was een geslaagd feest en alles is naar wens verlopen, ook alle voorbereidingen. Goed personeel, die goed in gespeeld zijn op elkaar en ons volledig ontzorgde. Maar dat was natuurlijk ook de bedoeling!”

Wilt u ook een bedrijfsfeest organiseren om uw medewerkers, familie, vrienden, relaties of collega’s  in de watten te leggen? Wij denken graag met u mee.