Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Trends | Feest Magazine

20 november 2017

Trends

Wekelijks rijden wij door heel Noord– en Midden Nederland om de allerleukste cateringklussen te verzorgen. We volgen de laatste trends op het gebied van food, event organisatie, styling en nog veel meer. We bezoeken beurzen en doen veel inspiratie op bij leveranciers. En zelf beschikken we over een flinke dosis creativiteit! Maar wat zijn de laatste trends op gebied van catering en evenementen? Hou je vast want hier komen ze:

Polaroid huren Slump Catering & EventsOp de foto!
Leg je meest spontane momenten direct vast met een old skool polaroid camera! Klikken, heel even wachten, even wapperen met de foto en VOILA! Een digitaal en persoonlijk alternatief is het videogastenboek. Deze foto- en videozuil kan de gehele avond worden gebruikt, ook na de eerste paar drankjes! Het resultaat? Zeer spontane en unieke felicitaties! Kun je geen genoeg krijgen van foto’s en video’s? Huur eens een LED videowall. Je kunt hier video’s op afspelen, maar ook foto’s of logo’s op laten zien. Kijk voor meer inspiratie eens op de website van onze feestvrienden ID-DJ entertainment.

 

Blender bike, blender fiets Slump Catering & EventsDIY
Wie kent het ‘Do It Yourself’ principe oftewel doe-het-zelf niet? De catering wordt alsmaar zichtbaarder op feesten en evenementen. Steeds vaker bereiden we de gerechten live op locatie, middenin de feestruimte. Wat belangrijk is: het meemaken en de gasten laten participeren. Meemaken wordt meedoen! Gasten en bezoekers mogen, nee moeten, eerst zelf aan de slag voordat er gegeten kan worden. Denk aan brood bakken, bier tappen, cocktails shaken of je eigen smoothie bij elkaar fietsen. ‘Do It Yourself’ zorgt voor ultieme verbinding met elkaar en met het eten.

 


Donut wall Slump Catering & EventsDonut Wall

Vanuit een snackmuur luxe hapjes serveren was tien jaar geleden hartstikke origineel. Maar stiekem vinden wij het nog steeds best leuk. Op een 2,5 meter hoge muur hebben we tientallen blisterhaken gezet, waaraan we knapperige verse donuts of pretzels hangen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende zoete hapjes. Uiteraard kun je van alles hangend aan deze muur presenteren. Leuk voor een babyshower, tijdens een bruiloft of voor een vintagefeest!

 

 

 

fruit piaggo Slump Catering & EventsKomkommaar
De tijd dat een gevulde portobello, groentesoep of een maaltijdsalade de enige opties waren voor vega- of flexitariërs ligt gelukkig ver achter ons. Lokale groenten, seizoensgebonden groenten en de ‘vergeten’ groenten zijn de afgelopen jaren erg gewild. En laten wij nou gevestigd zijn in de Noordoostpolder, waar de beste groenten en fruitsoorten worden geoogst. Zo vanaf het land in onze pan!

 

 

 

barista Slump Catering & EventsTijd voor koffie?
De Nederlander dronk in 2012 gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Koffie en thee staan in de top drie van de meest gedronken dranken in ons land. Wij Nederlanders willen steeds vaker lekkere en goede koffie drinken. Denk aan een mobiele espresso- of theebar waar je in een handomdraai de lekkerste koffie en thee uit kunt serveren. Of ga je voor de koffie- en theefoodtruck, oftewel de barista’s? Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Vraag ons gerust!