Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Tropical Summer Party bij Royal Huisman

18 juni 2018

Wat een feest op zaterdag 2 juni bij Royal Huisman in Vollenhove. De personeelsvereniging organiseerde een themafeest voor haar collega’s. Het thema? Tropical Summer Party! Voor meer dan 300 medewerkers werd het feest op eigen locatie georganiseerd, en wat voor één!

Tussen de grote hallen in werd +/- 25 kuub zand gestort. Nadat al het zand keurig was vlak geschoven, werden er 2 stretchtenten aan elkaar geplaatst. Eén in de hal en in één op het buitenterrein. De feestruimtes werden afgeschermd met o.a. rietmatten en palmbomen. Daarnaast werden de tenten aangekleed met gekleurde lampionnen, sfeerverlichting, slingers, versiering en uiteraard bijpassend meubilair. Zo plaatsten we onder andere een XXL trussbar met led verlichting, loungesets met vrolijk gekleurde kussens, steigerhouten statafels met krukken en steigerhouten tafels met lounge stoelen. Klaar om alle gasten voor de Tropical Summer Party te ontvangen! 

entree tropical beach party entree tropical beach party 

 

 

 

 

 

 

 

DRANKJES

Er was te kust en te keur aan eten en drinken. Benieuwd wat we deze avonden serveerden, vanuit verschillende bars? 

Welkomstdrankje

Bij binnenkomst werden alle personeelsleden ontvangen door de zingende fotografen en door een zomers welkomstdrankje! Wij serveerden in zinken bakken o.a. flesjes Corona met schijfjes limoen. Uiteraard ook een alcoholvrij drankje met vers fruit. En op de achtergrond klonk al zomerse muziek om in de feeststemming te komen. 

Tropical Summer Party weetje: Er was zelfs een dresscode aan het themafeest gekoppeld; WHITE. Bijna iedereen was ook in wit gekleed.

welkomstdrankje Slump Catering & Events gastvrouw Slump Catering & Events

 

 

 

 

 

Bar XXL

Naast alle speciale drankuitgiftes hebben wij ook onze XXL trussbar geplaatst met led verlichting. Hier kon men naar hartenlust allerlei soorten dranken halen: Heineken van de tap, Heineken 0% in flesjes, Radler in flesjes, Coca Cola, Coca Cola light, Fanta , Rivella, Chaudfontaine rood, Chaudfontaine blauw, Jus d’orange, Puur Appelsap en de duurzame kwaliteitswijnen van Le Vrai Plaisir.

Zelftapbar & Cocktailbar

Naast flesjes Radler en Corona kon men ook zelf biertjes tappen bij onze zelftapbar.
Verfrissende cocktails, zowel alcoholisch als non-alcholische drankjes kon men halen bij de speciale cocktailbar. Bijvoorbeeld frisse Lemonsecco met munt.

BUFFET, HAPJES, BBQ en veel meer

In de loop van de avond werd er voor liefhebbers met de lekkere trek verschillende snacks gepresenteerd. Om rijvorming te voorkomen werden er diverse uitgiftepunten gecreëerd.

Smokey BBQ

Op de grill van onze buitenbarbecue werd een ambachtelijke burger bereid van 100% rundvlees met een afgebakken broodje en barbecuesaus.

OFYR

De kegelvormige vuurschaal is een ware eye-catcher. Hier bereidde onze kok spiesen met vlees van de slager: Varkenshaas saté en kipsaté.

OFYR

 

 

 

 

 


Chocolade fontein

Vanaf een originele Italiaanse Piaggo kon men genieten van verse stukjes fruit met chocolade van de chocoladefontein. Twee chocoladefonteinen draaiden de hele avond en kon met naar hartenlust fruit op een stokje prikken en dopen in de chocolade!

 Tropical Beach Party Royal Huisman

 

 

Entertainment

En er was de hele avond genoeg vertier! Zo was er een:
• 
Surfsimulator,
• 
Zingende fotografen,
• 
Brassband,
• 
Limboshow inclusief vuurshow,
• 
DJ + Saxofonist

Al met al een zeer geslaagde Tropical Summer Party! Binnenkort ook een personeelsfeest organiseren? Neemt contact met ons op.

                                                  

Recensie van Royal Huisman: 

1.       Waarom hebben jullie gekozen voor een personeelsfeest op locatie?  

Vanuit enquêtes onder het personeel is gebleken dat het de voorkeur geniet om personeelsfeesten op eigen locatie te organiseren, bekend terrein, laagdrempelig en voor een groot deel van het personeel geen vervoerskwesties.

2.       Wat is de reden geweest dat jullie voor Slump hebben gekozen?

Slump is voor ons een bekende partij met bewezen diensten en kwaliteit, daarnaast is het belangrijk om een totaalconcept in te kunnen kopen bij één bedrijf, die ook nog eens dichtbij zit en zelf over veel kennis, ervaring en materiaal beschikt.

3.       Hoe is het voortraject verlopen, van idee tot uitvoering. Kun je dit beschrijven?

Tijdens ons eerste bezoek bij Slump Catering & Events zijn we iets te enthousiast, te ver afgeweken van ons initiële plan. Tijdens de eerste presentatie van de plannen werd duidelijk dat we moesten bijsturen naar het originele idee/concept, een Tropical Summer Party  met ongedwongen sfeer.

Het tweede plan was goed opgezet en bevatte leuke elementen en entertainment.

4.       Wat zou je andere bedrijven als tip willen meegeven of adviseren, wanneer er een soortgelijk personeelsfeest georganiseerd wordt?

Zorg dat je zelf een goede omschrijving hebt van je wensen en wat je wilt bereiken. Voor een Summer party zou ik niet veel veranderen, je kunt een twist geven naar iets meer Lounge /Ibiza stijl (meer lounche banken, kussens, kaarsen, siergras, witte verlichting, Lounche muziek). Ons feest had duidelijk meer entertainment gehalte, dans. Een passend concept bij ons publiek, de brassband zou ik daarbij zeker aanraden omdat het bij de mensen wat losmaakt.

5.       Wat waren de reacties van collega’s na afloop van het feest?

De reacties waren heel positief, variërend van; super, bedankt, heel geslaagd, weer eens een echt dik feest, echt iets anders, leuke sfeer, mooi aangekleed, flink uitgepakt, goed eten en drinken tot leuk entertainment.

6.       Als je Slump Catering & Events een cijfer moest geven, wat zou deze dan zijn?

Bij gebrek aan voldoende vergelijkingsmateriaal zou ik zeggen een 9.

7.       Kun jij Slump Catering & Events omschrijven, zoals jij ons hebt ervaren?

Deskundig, vriendelijk, flexibel.