Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Trouwtrends 2017

16 februari 2017

Trouwtrends 2017

In 2017 stappen weer veel geliefden in het huwelijksbootje om elkaar het ja-woord te geven. Elk jaar zijn er tientallen trends op het gebied van bruiloften, dit maakt het niet altijd even makkelijk. Zien jullie door de bomen het bos niet meer? Wij zetten vijf belangrijke trends voor jullie op een rijtje.

Trendkleuren
Geef een modern tintje aan je bruiloft met de trendkleur ‘zachtroze’. Deze kleur is goed te combineren met pastelkleuren, zoals lichtgrijs of mintgroen. Wil je liever een chic en modern tintje? Combineer de zachtroze kleur met roségoud en/of koper. De pastelkleuren kunnen onder andere verwerkt worden in trouwjurken of in de decoratie.

Must-have-boeket
Eén van de nieuwste trouwtrends is het xxl bruidsboeket. Dit grote boeket is een echte eyecatcher. Finishing touch tip: bind het boeket niet te strak en hang er mooie zijden linten aan.

Natural wedding
Elkaar buiten het ja-woord geven is helemaal upcoming. Tover je tuin, het weiland of het bos om tot een prachtige trouwlocatie. Verzeker jezelf en jullie gasten tegen slecht weer met bijvoorbeeld een moderne stretchtent. Decoreer de locatie met mooie natuurtinten, veel groen, lantaarns en sierlijke verlichting.

Tasty
In de voorgaande jaren was de sweet table een populaire trend op bruiloften. Een lekker alternatief  voor 2017 is een tafel boordevol prachtige en heerlijke hartige hapjes. Decoreer de tafel voor een extra touch.

Mocktails
Non-alcoholische drinks komen helemaal ‘in’. Laat deze kleurrijke drankjes matchen bij de kleuren op jullie bruiloft. Serveer de drankjes in bijvoorbeeld jampot glazen met vrolijke rietjes.