Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

In de wolken met Slump Catering & Events

26 mei 2017

Dit jaar verzorgd Slump Catering & Events de VIP catering tijdens de Friese Ballonfeesten. En omdat wij dit jaar dertig jaar bestaan geven wij entreekaarten weg voor de ballonfeesten in Joure.

De Friese Ballonfeesten is een jaarlijks terugkerend evenement dat gehouden wordt in Joure. De eerste Friese Ballonfeesten vonden plaats in 1986, destijds stegen er vijftig heteluchtballonnen op. Dit was echter zo’n groot succes dat het evenement herhaald moest worden. Tegenwoordig zien de heteluchtballonnen er steeds spectaculairder uit en komen ze uit zowel binnen- als buitenland. Er zijn onder andere heteluchtballonnen in de vorm van een draak, Angry Birds, kikker, motoren, auto’s en bloemen. Een evenement vol entertainment en prachtige heteluchtballonnen.

Ontvang gratis toegangskaarten!
Wil je de ballonfeesten feesten beleven met beide benen op de grond? Bezoek gratis het evenementen de Friese Ballonfeesten met Slump. Vul via onderstaande link het formulier in en dan zorgen wij dat de kaarten bij de informatiebalie voor je klaar liggen. Je ontvangt maximaal 2 toegangskaarten per persoon. https://www.welkombijslump.nl/gratis-veldplaatsen/  

De ballonfeesten vinden dit jaar plaats op:

Datum: 26 t/m 30 juli
Locatie: Nutsbaan, Harddraversweg 59 te  Joure