Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Slump Catering & Events maakt van uw bruiloft een ware belevenis

Wij hebben alles in eigen huis om van
iedere bruiloft iets bijzonders te maken

Wat is er mooier dan trouwen op eigen locatie? Wij toveren jullie droomlocatie om tot de ultieme trouw- en feestlocatie! Van een prachtige tuin tot aan de karakteristieke schuur. Wij verzorgen graag de totale catering op jullie bruiloft.

 • Van feestmaterialen tot live cooking
  Wij hebben alles in eigen huis om van iedere bruiloft iets bijzonders te maken. Van feestmaterialen tot live cooking, niets is ons te gek!
 • Trouwen op jouw droomlocatie is mogelijk
  Wij bouwen jouw droomlocatie om tot de ultieme  feestlocatie, van een karakteristieke schuur tot aan een sfeervol ingerichte tent.
 • Wij denken graag met u mee 
  Wij geven advies waar nodig, laten jullie kennis maken met unieke mogelijkheden en luisteren naar jullie wensen en ideeën. 
 • Offerte op maat
  Na afloop van een oriënterend gesprek maken wij gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken. 

 

 

Klantervaring

‘Een bijzondere dag op een prachtige locatie’
Op 31 augustus 2018 stapten wij in het huwelijksbootje. Een bijzondere dag die in het teken stond van onbezorgdheid en optimaal genieten. Slump Catering & Events dacht ten alle tijden met ons mee. De feestlocatie was prachtig ingericht met o.a. divers meubilair waaronder steigerhouten tafels met vintage stoelen, verlichting, foodtruks, stellingen en een cocktailbar. Slump Catering & Events heeft ons geholpen met het creëren van onze droomdag, een dag om nooit te vergeten. – Chiel & Evelien-

 

 

 

Sfeerimpressie