Bruiloft

Zorgeloos genieten van jullie bruiloft? Daar zeggen wij ‘ja’ tegen! Wij helpen je graag met het organiseren van jullie onvergetelijke dag!

Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

In een oriënterend gesprek spreken wij alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de dag.

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal eeuwige trouw te beloven. Trouwen op elke locatie! Hoe persoonlijk willen jullie het hebben? Wij kunnen elke locatie (de schuur of tuin) omtoveren tot een prachtige trouwlocatie geheel in jullie smaak.

De dag zelf kunnen wij compleet voor jullie verzorgen. De dag gasten ontvangen wij graag met een lekkere lunch voorafgaand aan de ceremonie. Na de ceremonie snijden jullie de bruidstaart aan en serveren wij met plezier de champagnetoost uit. Tijdens het borrelmoment lopen wij rond met hapjes en drankjes en dekken onze gastvrouwen de tafels voor het diner alvast voor jullie en jullie gasten in. Het diner kunnen we op diverse manieren aankleden. Willen jullie interactie? Dan is een chefs table, barbecue of warm- en koud buffet een aanrader. Liever lang tafelen? Een 3 of 5 gangendiner is hiervoor een uitstekende optie.

De avondgasten kunnen wij ontvangen met koffie, thee of gelijk een borrel. Wanneer de meeste gasten binnen zijn, begint het avondfeest en kunnen de voetjes van de vloer! Wij lopen rond met hapjes en drankjes en aan het eind van de avond presenteren we een borrelbuffet voor de lekkere trek.

Zorgeloos genieten van jullie dag. Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: ‘Deze dag was echt onvergetelijk’.

Jullie bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

 

« 1 van 2 »