Buffet bestellen

U gasten verrassen met een heerlijk buffet en zelf niet lang in de keuken willen staan? Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid!

Onze koks maken dagelijks de meest heerlijke gerechten. Deze gerechten kunt u bestellen in de vorm van warme en koude buffetten, diners, lunches, barbecues en hapjes. Graag delen zij een van de recepten met u, zodat u thuis zelf aan de slag kunt in de keuken en uw visite kunt trakteren op iets lekkers. Wat denkt u van het maken van een heerlijke zalmbonbon?

Heel eenvoudig te maken met warm gerookte zalm uit Urk. U snijdt de zalm in fijne stukjes en mengt hem met een uitje, kappertje en roomkaas. Doe er naar smaak verse dille, zout en peper bij. Voeg het mengsel gewoon en maak er mooie bonbonnetjes van. Druk de bovenkant nog even in de sesamzaadjes voor de finishing touch. Eet smakelijk!

De zalmbonbons zijn een van de hapjes die onze koks bereiden. Wij hebben een breed assortiment aan hapjes, deze passen we aan op producten uit het seizoen of trends zodat we altijd iets lekkers en herkenbaars serveren. Hetzelfde geldt voor de rest van onze buffetten. Valt de samenstelling niet helemaal in de ‘smaak’? Geen probleem! Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid.

Ook voor een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse gangenmenu’s die we makkelijk kunnen aanpassen en uitbreiden. Liever iets meer beleving tijdens het eten? Denk dan eens aan onze Chef’s Table waarbij een kok achter een goed gevuld buffet diverse lekkere gerechten voor u bereidt. Ter plekke worden gerechten bereidt en uw gasten geïnformeerd over de werkwijze. Een leuke, leerzame en bovendien lekkere ervaring!

Staat u liever zelf in de keuken samen met uw gasten? Dan is onze workshop Koken voor klunzen gegarandeerd iets voor u! Een gezellige en leerzame activiteit waarbij u onder begeleiding van onze koks een gezellige, interactieve avond gaat koken in onze professionele keukens. Zo leert u onder andere de basistechnieken en vertellen we meer over etiquette en tafelmanieren. Het eindresultaat kan in ons bruin café geproefd worden, uiteraard onder het genot van een borrel.
Neem voor meer culinaire inspiratie een kijkje op Slump Kookt.