Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

ALL-IN BBQ catering

ALL-IN BBQ

De volledige catering voor uw zomer BBQ nemen wij u graag uit handen!

De temperaturen stijgen en de bouwvak maakt bijna zijn intrede. En dat moet gevierd worden! Geniet samen met je collega’s van de ALL-IN stoere BBQ, op elke gewenste locatie.

Al onze all-in barbecues worden gratis bezorgd binnen een straal van 50 km vanaf Bant, Flevoland. Wij leveren alle materialen zoals statafels, picknicksets en buffet tafels ter voorbereiding op de barbecue op locatie. Dat kan zijn in een bedrijfshal, loods, schuur of op het land. De materialen worden op het gewenste tijdstip opgebouwd, waarna de kok op locatie het vlees gaat bakken. Op de BBQ worden diverse ambachtelijke stukken vlees van de slager bereidt. De koelkast is gevuld met bier, wijn en diverse soorten frisdranken. Daarnaast wordt op het buffet diverse soorten vers stokbrood gepresenteerd met overheerlijke kruidenboter, frisse salades, sauzen met daarbij disposable borden en bestek.

En bij de all-in barbecue prijs zit ook de afwas. Dus het bezorgen, ophalen, afwassen en de schoonmaak van de barbecue zijn bij de prijs inbegrepen. Een all-in barbecue, om iedereen te laten genieten van de zomer!
Prijzen excl. BTW
bij 25 personen € 35,-
bij 50 personen € 32,50
bij 100 personen € 30,-
Inclusief:
– Kok
– Dranken
– BBQ Buffet
– Materialen
– Transportkosten*
*binnen 50km vanaf Bant

BESTEL vóór 10 juli 2017 en maak kans op EEN GRATIS BALLONVAART
voor 2 personen t.w.v. € 250,- incl. diner.*

Informeer naar de mogelijkheden per e-mail naar sales@welkombijslump.nl of bel naar: 0527-274327.

*Vraag onze catering medewerkers naar de voorwaarden.