Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Barbecue

Catering

Barbecue

De barbecue kan weer aan. Zowel in de zomer als in de winter! Wat is er nou gezelliger als met zijn allen buiten eten? Onze koks hebben gevarieerde barbecuebuffetten voor u samengesteld. Deze zijn verrassend en bovenal lekker, met voor ieder wat wils. Aan de grote eter, de hele straat of het kleine budget is gedacht.

In onze pakketten heeft u keuze uit diverse soorten salades maar ook vlees en vis, vers van onze ambachtelijke slager en onze visleverancier uit Urk. Met onze luxere barbecuepakketten, zoals bijvoorbeeld barbecuebuffet ‘Royaal’, ‘Italiaans’ en ‘Stoere mannen’ verrast u uw gasten met diverse gerechten. Ook bij pakket ‘De Instapper’ en ‘Voor de hele straat’ heeft u gegarandeerd goed en lekker eten.

Liever alleen maar relaxen en genieten van het feestje in uw tuin? Wij komen graag bij u op locatie om de barbecue aan te steken en het vlees voor u te bakken.

Wilt u zelf graag het vlees omdraaien, dat kan natuurlijk ook. Met onderstaande tips gaart u het vlees op de lekkerste manier:
• Wacht eerst totdat de kolen mooi grijs zijn, voordat u het vlees op uw barbecue legt. Dan gaat het barbecueën net iets beter.
• Leg het vlees zo neer dat het niet door het rooster heen kan vallen.
• Bestrijk uw vlees regelmatig met marinade.
• Kan u uw vlees niet omdraaien? Geen paniek, wacht even rustig af. Als het vlees gaar is kan u het vanzelf weer omdraaien.
• Heeft u een vegetarische gast? Maak dan een groentepakketje voor hem of haar klaar. Neem een paar groenten en kruiden en een beetje roomboter. Wikkel het vervolgens stevig in aluminium. Leg dit op de barbecue en stoom het groentepakketje gaar.

Naast het barbecuebuffet kunnen wij uiteraard ook de overige materialen leveren om uw tuinfeest compleet te maken. Wij kleden uw tuin graag aan met een barretje, terras en parasol of partytent. Wilt u weten welke materialen wij verhuren om uw tuin aan te kleden? Klik op Slump Rent.

Kijk voor ons assortiment aan barbecuepakketten op onze website Slump Kookt.