Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Bruiloft

Een bruiloft met Slump

Een zorgeloze bruiloft

JA, ik wil……… een fantastische en zorgeloze bruiloft!

Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie een zorgeloze dag hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

In een oriënterend gesprek spreken wij alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de zorgeloze dag.

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal eeuwige trouw te beloven. Hoe persoonlijk willen jullie het hebben… Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie geheel in jullie smaak. Wij laten tijdens een kennismakend gesprek graag voorbeelden zien van welke mogelijkheden er zijn. Zo

Een zorgeloze bruiloft? Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: ‘Deze dag was echt onvergetelijk’. Jullie zorgeloze bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

Wij presenteren met trots onze nieuwe feestbrochures voor particulieren. Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u uw droomfeest krijgt. De brochure staat boordevol sfeerimpressies, prachtige materialen, feestlocaties, hapjes en culinaire gerechten en buffetten. Benieuwd naar de brochure? Klik hier.

Het jaar 2017 staat bij ons in het teken van ons 30 jaar bestaan. Dit hebben wij gevierd met een open dag op zondag 12 maart 2017. Geïnteresseerden, aanstaande bruidsparen, jarigen of andere feestvierders konden ideeën opdoen en een kijkje nemen in onze keuken! Bekijk hier de after movie!