Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Bruiloft

Een bruiloft

Een zorgeloze bruiloft

Een fantastische en zorgeloze bruiloft; Ja, ik wil!

Gaan jullie binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd! Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag aan ons uit handen geven, zodat jullie een zorgeloze dag hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

In een oriënterend gesprek spreken wij alle feest wensen en ideeën door. We geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden op het gebied van bruiloften. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal te trouwen. Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie, geheel in jullie smaak.

Bruiloft tips

Bij een bruiloft organiseren komt veel bij kijken. Maar wanneer begin je met organiseren van je bruiloft en waar moet je beginnen? Aan een bruiloft gaat veel werk vooraf. Naast goed eten en drinken, moet ook de sfeer aansluiten op de gasten en passen bij de gastheer en -vrouw. Uiteraard mogen de woorden ‘saai’ en ‘verveling’ niet voorkomen in het woordenboek van de gasten.

Daarom hebben wij de belangrijkste tips voor je op rijtje gezet.

Bruiloft inspiratie

Wij denken graag met jullie mee. Onze feestbrochure staat boordevol sfeerimpressies, prachtige materialen, feestlocaties, hapjes en culinaire gerechten en buffetten op het gebied van trouwerijen en feesten. Benieuwd naar de brochure? Download de brochure in PDF of vraag er ééntje bij ons op en we sturen een brochure naar je toe.

Bruiloft reportage

In de afgelopen jaren hebben we al veel bruiloften mogen verzorgen. Niet alleen de catering maar ook de aankleding. Ben je benieuwd naar hun ervaring met Slump Catering & Events? Wij hebben een bruiloftreportage gemaakt van de trouwerij van Stefan en Marjolein.

Inspiratiedag

Onlangs hebben wij een inspiratiedag georganiseerd voor aanstaande bruidsparen, jarigen en andere feestvierders. Zij konden ideeën opdoen en een kijkje nemen in onze keuken! Bekijk hieronder of hier de after movie!