Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Bruiloft

Een bruiloft met Slump

Een zorgeloze bruiloft

JA, ik wil……… een fantastische en zorgeloze bruiloft!

Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie een zorgeloze dag hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

In een oriënterend gesprek spreken wij alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden op het gebied van bruiloften. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal eeuwige trouw te beloven. Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie geheel in jullie smaak.

Een zorgeloze bruiloft? Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: ‘Deze dag was echt onvergetelijk’. Jullie zorgeloze bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

gastenboek bruiloft  bruiloft diner opstelling  bruiloft diner opstelling

 

 

 

 

catering proost toast champagne

 

 

 

 

 

 

 

 

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Wij denken graag met jullie mee. Onze feestbrochure staat boordevol sfeerimpressies, prachtige materialen, feestlocaties, hapjes en culinaire gerechten en buffetten op het gebied van bruiloft. Benieuwd naar de brochure? Klik hier.

Benieuwd naar ervaring van andere bruidsparen over onze service? Bekijk hier de reportage van Stefan en Marjolein.

Onlangs hebben wij een open dag georganiseerd voor geïnteresseerden, aanstaande bruidsparen, jarigen en andere feestvierders. Zij konden ideeën opdoen en een kijkje nemen in onze keuken! Bekijk hier de after movie!