Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Bruidspaar aan het woord

Kersvers bruidspaar aan het woord :

Aangenaam, wij zijn Stefan en Marjolein Bouma. Onlangs zijn wij getrouwd en hebben de catering volledig uitbesteed aan Slump Catering & Events. Op locatie, volledig ingericht met meubilair naar onze smaak, stroom, water, geluid, muziek en natuurlijk al het eten & drinken. De reden dat wij voor Slump Catering & Events hebben gekozen is omdat ze bekend staan om het lekkere eten en de catering altijd goed georganiseerd is.

Voorbereiding bruiloft

Voor ons was de keuze dus snel gemaakt. Maar naast het ‘eten’ komt er natuurlijk veel meer bij kijken. Onze wens was om de trouwdag en het feest op onze eigen boerderij te vieren. Sales manager Tineke Poppe heeft ons daarin uitstekend bijgeholpen. De kennis en ervaring die het bedrijf heeft is prettig, zo denken ze aan dingen waar je zelf nooit opgekomen was. De aankleding hadden we in grote mate zelf al in het hoofd. Tineke heeft ons geholpen met de puntjes op de ‘i’ te zetten zoals; wat doen we met de vloer? Hoe kunnen we de ruimte het beste belichten? En wat is een goede indeling? Samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Over het eten hebben we ons helemaal laten adviseren. Tineke heeft een heerlijk en gevarieerd buffet samengesteld met voor ieder wat wils. En het smaakte voortreffelijk.

Uitvoering bruiloft

Bij Slump Catering & Events denken ze met je mee en adviseren waar nodig. Tineke heeft onze wensen perfect vertaald in een overzichtelijk draaiboek, wij hoefden ons geen zorgen te maken over het feest, de tent, diner en operationele zaken. Je kan van te voren bedenken hoe alles loopt maar het eindresultaat overtrof onze wensen! De partymanager tijdens onze bruiloft heeft alles goed afgestemd met onze ceremoniemeester. En wij? Wij hebben genoten!