Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Buffetten

Catering

Buffetten

U wilt optimaal tijd hebben voor uw gasten en hen verrassen met goede warme en/of koude buffetten. Daarvoor bent u bij Slump Catering & Events aan het juiste adres. Wilt u de Franse, Italiaanse, Spaanse of Hollandse keuken in huis halen, of toch liever een barbecue- of grote pan buffet bestellen? Wij verzorgen graag voor u en uw gasten een complete buffetcatering.

U proeft de passie en kwaliteit die in onze buffetten gestoken zijn. Dat maakt ons net wat anders. De kwaliteitsproducten van onze leveranciers en de passie voor het vak van onze koks vormen samen de ingrediënten alle buffetten. Uw gasten zullen genieten!

Ook u kunt volop genieten en hoeft zich geen zorgen te maken. Slump Catering & Events verzorgt alles van A tot Z. Wij leveren op uw adres de buffetten, serviesgoed en waar nodig extra buffet- of dinertafels. En na afloop doen wij de afwas voor u!

Wilt u meer informatie over een buffetcatering voor een grote groep personen, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. U kunt ons vrijblijvend bellen of een offerte aanvragen.