Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Culinair

Catering

Culinaire hoogstandjes

Culinair
In de keukens bereiden onze koks dagelijks de meest smaakvolle en lekkere gerechten voor u. Hierbij kunt u denken aan:

Ontbijt
Met alle collega’s op de eerste werkdag van het nieuwe jaar aan het ontbijt? Wij gaan graag vroeg uit de veren om dit voor u te verzorgen. Maar ook voor een lekker ontbijtbuffet voor uw familie liggen wij niet wakker! Klik HIER voor de ontbijtmogelijkheden of om een ontbijt te bestellen.

Lunch
Lunchen op uw bedrijf of onderweg? Denk aan een lekkere lunch met soep, verschillende broodjes, een warme snack en salades. Of aan onze goed gevulde en gezonde lunchpakketjes waarbij u niet bang hoeft te zijn dat u trek krijgt. Voor meer informatie of een lunch bestellen, klik HIER.

Hapjes
Tijdens uw feestje is een hapje en drankje altijd lekker. De één houdt het graag herkenbaar met kaas, worst, nootjes en bitterballen. De ander wordt liever verrast met luxe hapjes zoals een wrap met zalm, een gevuld eitje, komkommer met peppadew en een tapasspiesje. Benieuwd naar de culinaire hoogstandjes van onze koks? Klik HIER.

Buffetten
Graag nodigen wij uw gasten uit voor het buffet bij u thuis of op uw bedrijf. De kwaliteitsproducten van onze leveranciers en de passie van onze koks vormen samen de ingrediënten voor een lekker buffet. Hierbij kunt u denken aan onze standaardbuffetten, maar wij maken ook graag een voorstel dat past bij uw event. De buffetten worden op elk gewenst moment bezorgd en gepresenteerd, dit is inclusief porselein, bestek en servetten. Desgewenst verzorgen wij ook de afwas voor u! Klik HIER voor de mogelijkheden.

Wilt u een advies op maat? Neemt u dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Walking dinner
Hebt u zin om uw gasten te verwennen met verschillende smaakbelevingen, terwijl ze ondertussen kunnen netwerken of bijkletsen? Denk eens aan een walking dinner. Onze kok bereidt op uw locatie diverse ‘kleine’ gangen, die onze bediening met een glimlach serveert aan uw gasten. Denk hierbij aan een soepje, zalmbonbon, huisgemaakte geitenkaaskroketjes met honing of meloenbolletjes met rauwe ham.

Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Desserts
Verwen uw gasten na het diner met een toetje of dessert zoals een kaasplateau, tiramisu of een ambachtelijke ijstaart met een cocktail van vers fruit. Of laat ze smullen van een appelkruimeltaart, chocolademousse, een crêpe met warme kersen of een ijsje uit onze ijscokar.

Onze desserts kunt u HIER bestellen of neem vrijblijvend contact met ons op voor een concept op maat.

Overwerkmaaltijden
Overwerken? Wij bereiden graag ons dagmenu voor u en komen deze warm bezorgen. Met onze voedzame maaltijden krijgen uw werknemers de nodige arbeidsvitaminen binnen en kunnen zij lekker doorwerken op een gevulde maag!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de overwerkmaaltijden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Gourmet
Gezellig thuis willen gourmetten met de kinderen of vrienden? Bestel uw gourmet bij Slump Catering & Events. Onze gourmetcatering is zeer uitgebreid en wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niets te kort komen en voorop kunnen genieten van een heerlijke en geslaagde avond.

Klik HIER om uw gourmetpakket te bestellen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij onze koks hoog in het vaandel. Om iets lekker te bereiden hebben we de mooiste ingrediënten nodig. Daarom werken wij samen met diverse lokale kwaliteitsleveranciers zoals Slagerij Niek van der Vlis uit Dronten, Groenten- en fruitspecialist Versluis uit Emmeloord, Bakkerij Hendrik Schaap uit Emmeloord, Bos Seafood uit Urk en Haarsma Foodimpuls uit Heerenveen. Diverse boerenbedrijven uit de regio leveren regelmatig producten aan ons, rechtstreeks vanaf het land!