Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Culinair

Catering

Culinaire hoogstandjes

Culinair
In de keukens bereiden onze koks dagelijks de meest smaakvolle en lekkere gerechten voor u. Hierbij kunt u denken aan:

Ontbijt
Met alle collega’s op de eerste werkdag van het nieuwe jaar aan het ontbijt? Wij gaan graag vroeg uit de veren om dit voor u te verzorgen. Maar ook voor een lekker ontbijtbuffet voor uw familie liggen wij niet wakker!

Lunch
Lunchen op uw bedrijf of onderweg? Denk aan een lekkere lunch met soep, verschillende broodjes, een warme snack en salades. Of aan onze goed gevulde en gezonde lunchpakketjes waarbij u niet bang hoeft te zijn dat u trek krijgt.

Hapjes
Tijdens uw feestje is een hapje en drankje altijd lekker. De één houdt het graag herkenbaar met kaas, worst, nootjes en bitterballen. De ander wordt liever verrast met luxe hapjes zoals een wrap met zalm, een gevuld eitje, komkommer met peppadew en een tapasspiesje.

Buffetten
Graag nodigen wij uw gasten uit voor het buffet bij u thuis of op uw bedrijf. De kwaliteitsproducten van onze leveranciers en de passie van onze koks vormen samen de ingrediënten voor een lekker buffet. Hierbij kunt u denken aan onze standaardbuffetten, maar wij maken ook graag een voorstel dat past bij uw event. De buffetten worden op elk gewenst moment bezorgd. Wilt u een advies op maat? Neemt u dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Walking dinner
Hebt u zin om uw gasten te verwennen met verschillende smaakbelevingen, terwijl ze ondertussen kunnen netwerken of bijkletsen? Denk eens aan een walking dinner. Onze kok bereidt op uw locatie diverse ‘kleine’ gangen, die onze bediening met een glimlach serveert aan uw gasten. Denk hierbij aan een soepje, zalmbonbon, huisgemaakte geitenkaaskroketjes met honing of meloenbolletjes met rauwe ham.

Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Overwerkmaaltijden
Overwerken? Wij bereiden graag ons dagmenu voor u en komen deze warm bezorgen. Met onze voedzame maaltijden krijgen uw werknemers de nodige arbeidsvitaminen binnen en kunnen zij lekker doorwerken op een gevulde maag!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de overwerkmaaltijden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij onze koks hoog in het vaandel. Om iets lekker te bereiden hebben we de mooiste ingrediënten nodig. Daarom werken wij samen met diverse lokale kwaliteitsleveranciers.

Kijk voor alle mogelijkheden op slumpkookt.nl of neem contact met ons op via sales@welkombijslump.nl.