Buffet bestellen Slump blog

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Kerstbuffet

Voor een onbezorgd kerst,
kerstbuffet thuis bezorgd! 

Bekijk onze kerstbuffetten op www.slumpkookt.nl

 

„Ongedwongen en hoge kwaliteit.” Dat verklaart de populariteit van catering met kerst. Slump Catering & Events levert kerstbuffetten vanaf tien personen bij de voordeur af.

„Kerst is een familiegebeuren. Soms zitten families wel met 25 tot 30 personen bij elkaar. Hoe fijn is het dan om een kerstbuffet op te halen of thuis te laten bezorgen”, zegt Henk Slump. „Je zet zelf een paar lekkere flessen wijn op tafel, regelt vooraf wanneer het eten ongeveer bezorgd kan worden en je bent klaar! Dan heb je een hele gezellige kerst, terwijl je zelf niet de hele dag in de keuken hoeft te staan. Voor dat geld kun je bovendien met die hele groep niet uit eten.” De cateraar kan zo nog wel een paar voordelen bedenken. „Wat ook mee weegt is dat kinderen willen ravotten en spelen, die houd je niet de hele tijd op een restaurantstoel. Thuis kunnen ze hun gang gaan. Ons motto is: Geen stress met kerst!”

Chef-kok Peter Wever vertelt over het menu dat vooral herkenbaar moet zijn. „We hebben wel eens een jaar wat meer uitzonderlijke gerechten op het kerstmenu gehad, maar daar houdt niet iedereen van. We houden het dus vooral bij de klassieke gerechten, zoals stoofpeertjes, rollades en stoofvlees.” De buffetten kunnen desgewenst worden uitgebreid met keuze in nagerechten en salades. De bestellingen worden kant-en-klaar afgeleverd. „Wat warm moet zijn, is warm en desserts worden in een koelbox afgeleverd.” Vanwege de planning kunnen kerstbestellingen tot en met donderdag 21 december via onderstaande website worden besteld.

Wij bezorgen in de Noordoostpolder, Emmeloord, Lemmer, Joure en alles wat daar tussenin zit!

Bestel snel op www.slumpkookt.nl