Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Tuinfeest

Tuinfeest

Catering aan huis

Er is toch geen betere plek om je feest thuis of in de tuin te vieren? Wij toveren de tuin en de woonkamer met behulp van onze materialen en versiering om tot een prachtige feestlocatie.  Wij als cateraar beschikken over verschillende soorten verlichting, steigerhouten meubelen, verwarming, decoratie en gastvrije bediening!

Onze koks steken met plezier de barbecue voor je aan. Maar ook bereiden zij in de keukens van Slump Catering & Events de lekkerste gerechten zoals een warm- en koud buffet. In onze koelkasten en koelbuffetten bewaar je alle dranken koud en serveer je de dranken eenvoudig van achter een bar. Liever helemaal de handen vrij als je een tuinfeest organiseert? Dan nemen onze catering medewerkers alle zorg graag uit handen! Zo kun jij zorgeloos genieten van je tuinfeest.

Ben je tips nodig voor het organiseren van een tuinfeest of wil je inspiratie? Bekijk dan de foto’s  voor inspiratie en lees tips van de feestexperts van Slump Catering & Events!

Vijf tips voor een geslaagd tuinfeest

Het weer wordt warmer en dat houdt in dat we onze feestjes kunnen verplaatsen naar buiten! Want wat is er nou leuker dan een tuinfeest? Inclusief een mooi aangeklede tuin, lekkere hapjes, drankjes en prima weer?

Tuinfeest Tip 1: Houd rekening met het weer!
Niets is zo verraderlijk als het Nederlandse weer. De ene keer schijnt de zon en het andere moment giet het van de regen. Houd daarom de volgende accessoires bij de hand:

Een grote parasol of partytent voor het creëren van schaduw of om onder te schuilen bij een kleine regenbui.  Een veilige optie is een pagodetent. Mocht het gaan regenen dan kun je hier het feest verder voortzetten. Door de tent stevig te verankeren met haringen of gewichten, is het zelfs bestand tegen windkracht 7.

tuinfeest parasol

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinfeest Tip 2: Gekoelde drankjes 
De must have op ieder tuinfeest is een verfrissend welkomstdrankje, zoals een lekkere cocktail. Ook is het prettig als er voldoende gekoelde dranken zijn. Dit kan door dranken te plaatsen in koelkasten of in zinken teilen of kruiwagens met ijswater. Zorg ook voor voldoende servies en of wegwerpbekertjes. Wij als cateraar kunnen dit uiteraard ook voor je regelen!

Kruiwagen bierflesjes tuinfeest

 

 

 

 

 

 

Tuinfeest Tip 3: Barbecue
Zorg voor een goed werkende barbecue en voldoende gas. Het laatste wat je wil is dat het vuur maar kortstondig brandt of niet warm genoeg is. Geen tijd om boodschappen te doen? Wij kunnen diverse soorten barbecuepakketten leveren eventueel met barbecue, borden, bestek en een kok om je gasten te voorzien van heerlijke broden, salades en diverse soorten vlees. En wij doen de afwas ook voor je!

barbecuebuffet

 

 

 

 

 

 

Tuinfeest Tip 4: Houd het warm
In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het tuinfeest naar binnen moet worden verplaatst. Met een verwarming heater of een terrasverwarmers zorg je ervoor dat geen enkele gast het koud krijgt. In combinatie met leuke gekleurde plaids hoeft niemand kou te vatten!

Tuinfeest Tip 5: Versiering, maak er een gezellig tuinfeest van!
Tot slot: Creëer een gezellige sfeer door de tuin en (party) tent aan te kleden met onder andere kleurrijke accessoires zoals passende bloemen, servetten en kussens. Lampionnen, buitenlampjes en kaarsen in potten zijn heel feestelijk, maar je kunt ook prachtige lichtsnoeren huren bij ons! Vergeet niet om leuke polaroid foto’s te maken in een levensgrote fotolijst en hang deze om te drogen op in een prachtig frame. Na afloop kan iedereen zijn eigen foto’s meenemen naar huis.