Buffet bestellen Feestmaterialen bestellen

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Tuinfeest of Jubilea

Feest met Slump

Tuinfeest

Er is toch geen betere plek om uw feest thuis of in de tuin te vieren? Wij toveren uw tuin of woonkamer met behulp van onze materialen om tot een prachtige feestlocatie. Wij creëren een feestelijke locatie met onze statafels en tenten. Met verschillende soorten verlichting, steigerhouten meubelen en gastvrije bediening zorgen wij ervoor dat uw feest geslaagd is.

Onze koks steken met plezier de barbecue voor u aan. Maar ook bereiden zij in de keukens van Slump Catering & Events de lekkerste gerechten. U kunt dit thuis makkelijk in buffetvorm presenteren. In onze koelkasten en koelbuffetten kunt u drinken koud bewaren en serveren van achter een bar.
Heeft u liever uw handen vrij, dan nemen onze medewerkers de zorg graag uit uw handen! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest in uw eigen huis of tuin.

 

Vijf tips voor een geslaagd tuinfeest

Organiseert u binnenkort een tuinfeest of een barbecue en bent u op zoek naar een aantal leuke, creatieve ideeën om uw buitenfeestje compleet te maken? Klik dan hier en bekijk de vijf tips voor een geslaagd tuinfeest!