Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Zomerbarbecue

Catering

Zomerbarbecue

En niet alleen om te vakantie te beginnen is een gezamenlijke barbecue een goed idee. Als start van het nieuwe ‘werkseizoen’ kan dit ook bijdragen aan een goede onderlinge sfeer en frisse, gemotiveerde medewerkers. Wij komen graag bij u op locatie om de barbecue aan te steken, het vlees voor u te bakken en (zomerse) drankjes te serveren.

Onze koks hebben gevarieerde barbecuebuffetten voor u samengesteld. Deze zijn verrassend en bovenal lekker, met voor ieder wat wils. Aan de grote eter, de hele straat of het kleine budget is gedacht. Maar ook een tapasbarbecue of Italiaans buffet behoort tot de mogelijkheden. In onze pakketten heeft u de keuze uit diverse soorten salades maar ook vlees en vis, vers van onze lokale leveranciers. Benieuwd naar onze buffetten en de aanvullende mogelijkheden? Kijk eens op https://www.ikwileenbuffetbestellen.nl/barbecuebuffet.

Het geheel kleden we graag aan met enkele materialen zoals statafels en een tapje. Een breed assortiment met drankjes naar keuze nemen we gekoeld mee. Onze gastvrouwen- en heren schenken graag een drankje voor de gasten in en maken het plaatje compleet door iedereen te verzorgen.

Mocht u de afsluiting of start van het seizoen willen combineren met een presentatie dan leveren wij hiervoor de materialen zoals een geluid set, een beamer en projectiescherm. Zo kunt u op duidelijke en professionele wijze aan uw medewerkers laten zien hoe de afgelopen periode is verlopen en wat ze te wachten staat.

Alle tijd voor uw medewerkers en voor de medewerkers tijd voor elkaar. Slump Catering & Events denkt graag mee met de perfecte afsluiting of start van het seizoen!