Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Events

Events

Slump Events

Slump Catering & Events heeft ervaring met het organiseren van zeer grote en kleine evenementen en alles wat daar tussen zit. Gaat het om grote aantallen gasten of om klein publiek bij een intiem feest, onze service en bediening past zich moeiteloos aan. Daarom zijn wij zo geschikt voor uw unieke evenement. Wij spelen in op uw wensen door bijvoorbeeld een biologische hamburger te serveren die perfect bij uw thema past. Wij schenken het aparte drankje dat symbolisch is voor uw feest. Maar ook uw VIP-gasten kunnen rekenen op een speciale behandeling, zoals u dat wenst. U kunt rekenen op ons bedienend personeel, professioneel en zeer ervaren. Wij verwennen u en uw gasten graag met luxe hapjes, koude drankjes en lekker, mooi gepresenteerd eten.

Daarom kiest u voor Slump Catering & Events, “uw partner voor uw feest”:
• Omdat onze medewerkers een stapje harder voor u willen lopen.
• Omdat wij in iedere uitdaging een oplossing zien. Een extra gast of toch liever een tafeltje meer? Of toch de verwarming aan als het weer niet mee werkt? Geen probleem!
• Omdat u kunt rekenen op meer dan 25 jaar ervaring.
• Omdat elk feest een eigen cateringplan heeft.
• Omdat u uw eigen regels mag bepalen en wij wensen vervullen.
• Omdat wij naar uw wensen luisteren en meedenken. Die ene toevoeging kan zorgen voor een persoonlijke touch aan uw feest. Daarom luisteren wij graag naar uw ideeën. Wij denken mee om alles naar uw wens te laten verlopen!