Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Relatiedag Martho Flexwerk

De relatiedag van Martho Flexwerk

Hoe zorgt u ervoor dat u relaties aan uw bedrijf bindt? Een relatiedag zorgt voor verbinding, het biedt (nieuwe) klanten en relaties de mogelijkheid kennis te maken met uw bedrijf, organisatie, product of dienst. Het zorgt voor inspiratie, nieuwe inzichten en het kan qua inhoud helemaal ingericht worden naar eigen wens en behoefte. Vrijdag 20 mei hebben wij het jaarlijkse relatiedag van Martho Flexwerk mogen verzorgen. Martho Flexwerk zendt vakkundig personeel uit in diverse branches en sectoren zoals; glastuinbouw, akkerbouw, bouw, techniek, productie en zakelijke dienstverlening.

De locatie van deze relatiedag was de bouwkavel van het toekomstige pand van  Martho Flexwerk.
Op deze locatie hebben wij een aluhal gebouwd, compleet met vlondervloer, verlichting, verwarming en steigerhout meubilair.

Met een welkomstdrankje en een heerlijk hapje werden ruim 200 gasten ontvangen. Na een welkomstspeech op het daarvoor ingerichte podium met professioneel licht en geluid, werd de chef’s table geopend. De steigerhouten chef’s table was rijkelijk voorzien van heerlijke gerechten waaronder Italiaanse pastasalades, gerookte zalm en gebraden vlees ‘live’ bereidt door onze chef koks. In onze Italiaanse foodtruck met hout gestookte ovens werden alle relaties voorzien van zelf samengestelde pizzapunten.

Erik Hulzebosch, oud marathon schaatser en mede eigenaar van schaatsfabrikant Maple, nam na het diner het woord, met een presentatie over zijn schaatsverleden en inspireerde het publiek met enthousiaste verhalen. DJ Marc Bakker sloot de relatiedag af met een prachtige muziekshow.

Martho Flexwerk kijkt terug op een geslaagde dag met een gezellige sfeer en heerlijk eten. Wij zijn trots dat wij samen met hen deze prachtige relatiedag mogelijk hebben gemaakt!

Wilt u ook een relatiedag organiseren? Samen met u zorgen wij ervoor dat u en uw relaties een geweldige dag beleven! Neem contact met ons op en wij plannen geheel vrijblijvend een brainstormsessie in.