Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Exclusief en luxueus kerstfeest in Rotterdam

Zaterdag 16 december werd de Arminius kerk in Rotterdam omgetoverd de ultieme feest locatie voor de medewerkers en aanhang van architectenbureau Powerhouse Company. De Arminius kerk is een uniek en monumentaal gebouw en tevens een feestlocatie in de binnenstad van Rotterdam. De genodigden konden volop genieten van culinaire gerechten, cocktails en verschillende DJ’s.

Wij mochten de feestlocatie sfeervol inrichten met diverse luxe ledbaropstellingen, meubilair en uitgiftepunten voor eten en drinken. De genodigden werden door de medewerkers van Slump Catering & Events ontvangen met een spectaculaire champagnetoren, waarna er gezellig werd geborreld. Tegen het begin van de avond presenteerden de koks van Slump Catering & Events een uitgebreid sharing dinner. Gedurende dit diner konden de genodigden aan lange ingedekte dinertafels genieten van onder andere culinaire salades, kreeft en lamskoteletten.

Hierna mochten wij de kerk in snel tempo ombouwen tot de ultieme feestlocatie. De DJ betrad de booth, de diverse bars gingen open en de voetjes van de vloer. Ruim 500 gasten genoten van uitstekende cocktails, een spetterende lichtshow en een foodplein met onder andere puntzakken friet, rauwe groeten met dip en kapsalon.

Na afloop van het geslaagde kerstfeest hebben de medewerkers van Slump Catering & Events alle materialen vlot afgebouwd, zodat de kerk netjes werd achtergelaten.