Geslaagd personeelsfeest

Een geweldig personeelsfeest organiseren. Wij organiseren het graag voor u!

Uw personeel in het zonnetje zetten met een personeelsfeest? Dat kan natuurlijk ook op de werkvloer zelf. Met een paar kleine aanpassingen in het interieur zorgen we voor een totaal andere setting. Uw werknemers herkennen hun werkplek niet meer terug en hebben een fantastisch personeelsfeest!

Wij kunnen bijvoorbeeld de kantine omtoveren in een zomerse stijl met gekleurde statafels en palmbomen. We geven de avond een exotische twist door het serveren van heerlijke tapashapjes en feestelijke cocktails door zingende serveersters. Of we halen de winter in huis en maken van uw bedrijfsruimte een echte ijsbaan. We schenken schnaps of glühwein en laten een typetje, verkleed als sneeuwpop, op de ijsbaan uw personeel vermaken. Ook het diner passen wij aan op het thema: Denkt u maar eens aan Spaanse paella, Italiaanse pasta’s of heerlijke stamppotten. Voor u het weet waant uw personeel zich in een geheel andere wereld en dat gewoon op de werkvloer! Ziet u uw werknemers al stralen?

Wist u trouwens dat al onze personeelsfeesten onbelast zijn en vallen onder de werkkostenregeling als ze plaatsvinden op uw bedrijf? Bekijk hier hoe het werkt!

THEMA AVOND BBQ, BEER & BEATS

Personeelsfeest Slump Catering & Events

AMAZING EVENING

Personeelsfeest Slump Catering & Events