Inspiratiedag 2016

Inspiratiedag 2016

Zondag 14 februari stond bij ons in het teken van de liefde, maar vooral van feestinspiratie! Tijdens onze open dag verwelkomden wij +/- 350 bezoekers welke we met veel plezier kennis hebben laten maken met Slump Catering & Events! In verschillende zalen hebben wij ons meubilair geshowd en op het horecaplein was het rondom de bar, chef’s table en creatieve bar een gezellige drukte.

Bij de creatieve bar konden bezoekers zich laten informeren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van catering tijdens bijvoorbeeld een bruiloft, tuin- of verjaardagsfeest. Doordat het meubilair voor de gelegenheid uit de stellingen was gehaald en onze loodsen op verschillende manieren waren ingericht kon er gelijk een beeld gevormd worden van de mogelijkheden.

Vanachter onze chef’s table presenteerden de koks diverse, lekkere gerechten welke zij ook bij gasten thuis op locatie kunnen bereiden. Bij de pizzawagen konden bezoekers een lekkere pizzapunt halen en bij de uitgang stond onze snackwagen voor een puntzak patat voor onderweg.

Rondom het horecaplein hebben diverse feestpartners laten zien op welke manier zij een bijdrage aan een geslaagd feest kunnen geven. Denk hierbij aan trouwringen, bloemwerk maar ook aan het maken van foto’s en video’s.

Nieuwsgierig geworden naar onze materialen en mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega’s van de afdeling sales, zij denken graag met uw mee!