Buffet bestellen Slump blog

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Kerstborrel

Ons recept voor een knallende kerstborrel!

De herfst is begonnen en de winterse temperaturen dalen langzaam naar het vriespunt. De feestdagen zijn in aantocht en hoe kan een jaar hard werken nu beter worden afgesloten als met een feestelijke kerstborrel? Een geslaagde kerstborrel brengt alle werknemers in een bedrijf bij elkaar, dit bevorderd de motivatie en de teamspirit.

ALL-IN BORREL

Dit jaar hebben wij een nieuw recept voor een knallende kerst- of nieuwjaarsborrel, de ALL-IN Borrel! Benieuwd naar onze ALL-IN Borrel? Klik hier voor extra informatie!

4 TIPS voor het organiseren van een borrel

Slump Catering & Events geeft vier tips voor een knallende en gezellige kerstborrel, die niemand wil missen!

1. Een sfeervolle locatie
Dé succesfactor: een aangeklede locatie! Tover de kantine, loods of bedrijfshal om tot een waar winter wonderland walhalla, met een aankleding waar Anton Pieck jaloers op wordt. Witte stoelhoezen, kandelaars op tafel, led verlichting, ice bar, ijssculpturen en kaarsjes gecombineerd met een trendy en classic touch zorgen voor de ultieme winterbeleving. Serveer hierbij heerlijke warme koffie, chocolademelk met rum en glühwein vanuit een stoere coffee truck voor het echte wintergevoel.

2. Een spraakmakende uitnodiging
Om de teamspirit en sfeer te bevorderen, is het van belang alle collega’s enthousiast maken. Stuur geen standaard e-mail maar verstuur een verzorgde digitale of geprinte uitnodiging. Met een creatieve tekst en uitnodigende foto’s breng je iedereen in een warme kerststemming. Geen tijd of inspiratie voor het maken van een verrassende uitnodiging? Wij helpen je hier graag mee verder!

3. Winter wonderland programma
Een verrassend en origineel programma is van belang bij een kerstborrel. Wil je een speech geven voor al je medewerkers? Probeer het eens op een verrassende manier. Huur een spreker of entertainer in via Slump Catering & Events. Willem Gunneman is één van de beste sprekers en kan zorgen voor een originele speech in combinatie met muziek. Wil je ervoor zorgen dat iedereen knallend het jaar uit gaat en met frisse moed het nieuwe jaar begint? Zorg voor hapjes, drankjes, een dansvloer en goede muziek van bijvoorbeeld een DJ, soulzanger of een Crazy Piano act.

4. Winterse hapjes en drankjes
Lekker eten en drinken is een absolute must op een winterfeest. Ga voor winterse borrelhapjes of een heerlijke stamppot terwijl  je geniet van een glas champagne of glühwein. Wil je het liever exclusiever? Kies voor bijvoorbeeld een Zwitserse kaasfondue of een heerlijke chocoladefontein met vers fruit terwijl je geniet van een likeurproeverij. Perfect voor dat feestelijke wintergevoel.

WKR Regeling = voordeel
Wanneer je een goed plan hebt voor een kerst en/of personeelsbijeenkomst op eigen locatie, hoeft dit niet onder de werkkostenregeling (WKR) te vallen zolang er een educatief tintje aan zit. Dat is leuk! Van de korte rekensom feesten + leren = belastingvoordeel, wordt iedereen blij!

Dit jaar hebben wij een nieuw recept voor een knallende kerst- of nieuwjaarsborrel, de ALL-IN Borrel! Benieuwd naar onze ALL-IN Borrel? Klik hier voor extra informatie!