Materialen

U geeft een feestje en heeft niet voldoende tafels, servies, noem maar op. Slump Catering & Events kan u hierbij helpen.

Wij hebben alles in huis voor een geslaagd feest. Doordat we de meeste van onze activiteiten in eigen beheer hebben, houden we de lijntjes kort en flexibel. Met al onze materialen toveren wij u bedrijf of huis om tot een prachtige feestlocatie. Kijkt u met ons mee?

Slump Catering & Events heeft alles voor een geslaagd feest in huis. Doordat we de meeste van onze activiteiten in eigen beheer hebben, zoals onze eigen linnen- en servieskamer, opslag en technische dienst, houden we de lijntjes kort en flexibel en zijn we in staat om kwaliteit te leveren. Feestmaterialen zoals tafels, stoelen en tenten kunt u bij ons huren, maar ook de champagneglazen die bij de toost nodig zijn of de statafelkleden in de kleur van uw bedrijf kunt u bij ons vinden. Met al onze materialen toveren wij uw bedrijf of huis om tot een prachtige feestlocatie. Wij zijn in staat aan te vullen waar nodig… Mocht het blijken dat u op locatie toch extra materiaal nodig heeft, schakelen wij snel en leveren wij alles wat u nog nodig heeft.

Deze feestlocatie kunnen we in verschillende stijlen aan kleden. Denk eens aan een van de volgende looks:

 

truss-sfeer-3Trendy truss

Met onze trussbar geven we het geheel een trendy look. Onze statafels met verschillende, gekleurde kleden zorgen voor een strak geheel en ook onze duurzame LED verlichting kan getoond worden in de kleur naar uw wens.

 

Gezellig bruin café

Haalt u de kroeg liever in huis? Kies dan voor onze bruine bar met bruine barkrukken en tafels. Dit sfeervolle bruin café geeft gegarandeerd gezelligheid!

 

lounge-strand-sfeer-4Luxe en lounge

Onze loungebar is mooi in combinatie met wit vogelzand op de vloeren en de loungesets met lekkere kussens. Onze moderne stoelen en tafels kleden het geheel af en geven alles een luxe uitstraling.

 

Stoer steigerhout

Onlangs hebben wij onze steigerhoutenmeubelen vernieuwd en ook een bar in deze stijl toegevoegd aan onze collectie.

 

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@welkombijslump.nl of bestel makkelijk en snel via:

www.slumprent.nl