Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Het team

Over ons

Het team

Het team van Slump Catering & Events bestaat uit vijfendertig vaste medewerkers. Daarop hebben we een aanvulling van ruim vijftig oproepkrachten. De verschillende afdelingen zorgen er samen voor dat uw feest of event er uit komt te zien, zoals u in gedachten heeft.

Voor onze medewerkers is geen dag hetzelfde, simpelweg omdat ook geen feest hetzelfde is. Dat maakt dat zij flexibel zijn en met z’n allen maar één doel hebben: een tevreden klant en tevreden gasten. Met een goed draaiboek, dat we met u besproken hebben, weten onze medewerkers wat uw wensen zijn en daar spelen zij op in. Onze verkoopmedewerkers verkopen feest, de medewerkers op ‘de vloer’ maken feest: met het bereiden van uw gerechten in de keukens, bij het op- en afbouwen van uw feestlocatie en bij het bedienen van u en uw gasten. Met passie en inzet verstaan we met z’n allen ons vak als geen ander en daar heeft u plezier van. Dat is onze overtuiging!

Twee van onze cateringmedewerkers aan het woord:

Aangenaam, ik ben Carl Swillens en werk nu drie jaar voor Slump Catering & Events. Ik heb aan de Hogere Hotelschool gestudeerd en ben zo het vak in gerold. Ons team is een leuke mix: er werken hier studenten vanaf 18 jaar, tot aan meer ervaren krachten van 50 jaar en ouder.

Eén van deze ervaren krachten ben ik; Marian Bruinsma. Ook ik ben blij met ons gemêleerde team, op feesten en partijen vullen we elkaar zo mooi aan en we leren veel van elkaar.

Wij werken voor Slump Catering & Events, omdat het een gezellig bedrijf en een flexibele werkgever is. Wekelijks ontvangen we een e-mail met de feestplanning. Je schrijft je in op elke datum die je wilt werken en aan de hand van deze opgave worden we ingedeeld!

Er zijn veel verschillende feesten en werkzaamheden. We cateren de nieuwe Albert Heijns door heel Nederland en we reizen bijna wekelijks van Groningen tot aan Zeeland voor deze openingen. Laatst hadden we een klus waarbij we ook overnachtten, een leuk avontuur! Als je hier werkt kom je nog eens ergens!

Naast deze leuke klussen bij bedrijven zijn we volop aanwezig bij bruiloften, jubilea en verjaardagen. De bruiloften zijn vaak het leukste om te werken. De grote schuur wordt omgebouwd tot feestzaal of in de tuin worden tenten neergezet. Vanaf de receptie voor familie in de middag tot aan het diner en de feestavond zijn wij van de partij. We verzorgen alles tot in de puntjes waardoor het bruidspaar op die dag compleet zorgeloos kan genieten. Het is dan ook kicken om zulke dagen helemaal perfect te laten verlopen en het onvergetelijk te maken.

Al met al een top bedrijf om voor te werken. Je maakt soms lange dagen, maar door het samen te doen is het geen probleem. Je ontmoet veel mensen, er zijn super leuke collega’s en last but not least: het werk is gewoon heerlijk flexibel. Dat is waar wij van houden!

Oh ja, tijdens het drukke feestseizoen kunnen we altijd wel een paar goede en enthousiaste collega’s gebruiken (catering, keuken en op- en afbouw).

Tot het volgende feest!

Marian Bruinsma en Carl Swillens