Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Maatschappelijk ondernemen

Over ons

MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een breed en soms ongrijpbaar begrip waar je als bedrijf en medewerker alle kanten mee op kunt. Door de theorie van MVO “plat te slaan” en terug te vertalen naar praktische doelstellingen, zijn wij er achter gekomen dat we op dit vlak eigenlijk al heel veel activiteiten ondernemen en aanpakken. Noem het onbewust bekwaam!

We werken samen met lokale leveranciers, kiezen voor kwaliteit en lokale betrokkenheid. We doen aan ver gaande afvalscheiding en hergebruik van materialen. We vinden het belangrijk om als ondernemer iets terug te doen voor de gemeenschap in de vorm van bijvoorbeeld sponsoring. We proberen onze medewerkers steeds te laten groeien in hun werk. Voor ons is dit normale dagelijkse praktijk.

Ons ongeschreven credo is dat we vinden dat we met gasten en klanten om moeten gaan, zoals we zelf als gast, of klant behandeld willen worden. Verder zijn we competitief en willen we elke dag beter worden en leren van alles wat we doen. Dit leerproces staat nooit stil en dat maakt het ook boeiend. Tegenwoordig krijg je dan als titel dat je al flink MVO aan het ondernemen bent. Daar zijn we trots op en we zijn ons wel bewust dat dit een doorlopend proces is.