Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Op de werkvloer

Over ons

Op de werkvloer

Geen feest of evenement en dus eigenlijk ook geen werkdag is het zelfde voor onze medewerkers. Altijd al benieuwd hoe het er aan toe gaat op de werkvloer bij Slump Catering & Events? Allard Kuiken werkt sinds twee jaar op locatie en in de loods en laat zien wat er allemaal bij een catering of evenement komt kijken!

allardGeen feest of evenement en dus eigenlijk ook geen werkdag is hetzelfde voor Allard Kuiken. Hoofzakelijk is de 23-jarige te vinden op locatie. Hier bouwt hij feesten op: zalen worden ingericht naar wens van de klant. En dit kan heel verschillend zijn. ‘De ene keer toveren we een bedrijfshal om tot feestruimte en de andere keer plaatsen we een tent in een weiland voor een bruiloft en richten deze compleet in of bouwen we evenementen als de Dutch Bird Fair of Glemmer op.’

‘Samen met de klanten voor hun feest het meest fantastische plaatje neer zetten’, dat is het doel van de enthousiaste medeweker. ‘Je werkt samen naar een eindresultaat en dit is per feest verschillend.’ Zo is de ene klant in de gelegenheid om alles uit de kast te trekken en heeft een andere klant te maken met een bepaald budget en bijvoorbeeld een locatie waar niet alles mogelijk is. ‘Maar ook wanneer de middelen minimaal zijn, is het voor ons een uitdaging en er iets moois van te maken.’

Naast tevreden klanten, wordt de allrounder ook vrolijk van tevreden gasten. Als het even kan kruipt de alleskunner dan ook graag achter de bar en verzorgt hij de catering. ‘Soms nemen we alle materialen in een keer mee, bouwen we het feestje op en verzorgen we gelijk de catering. Andere keren staat alles al klaar en komen we later om de catering op te verzorgen’. En ook daar heeft Allard nog nooit eenzelfde werkdag beleefd: ‘het varieert van de gangen uitserveren bij chique diners tot tappen bij een tentfeest en zo lang de gasten glimlachen, doen wij dat ook!’.

steigerhoutOok is Allard weleens te vinden in de technische dienst van Slump Catering & Events. ‘Hier onderhouden we onze materialen maar maken we zelf ook nieuw meubilair. Zo hebben we onlangs hard gewerkt aan een nieuwe collectie steigerhouten (sta)tafels en is onze steigerhouten bar sinds kort ook te zien op feestjes.’ Deze materialen zijn onder andere te huren via de webshop www.slumprent.nl. Buffetten en ander lekker eten is te bestellen via www.slumpkookt.nl.

‘Er wordt van je verwacht creatief te zijn en te denken in oplossingen. Geen locatie is hetzelfde en je weet nooit wat je tegen komt’. Deze elementen vormen juist een uitdaging en maken het werk leuk volgens Allard. ‘Mijn collega’s van de verkoop bespreken de evenementen met de klant en vertellen wat de bedoeling is. Aan mij en mijn collega’s op de werkvloer de bedoeling er iets moois van te maken, naar wens van de klant.’ En een tevreden klant, daar doet Allard het voor: ‘het is het mooist, wanneer het eindresultaat goed gelukt is en het feestje van het begin tot het einde klopt!’.