Buffet bestellen Slump blog Slump rent

Wilt u contact met ons?
Bel: 0527 - 27 43 27

Slump catering

Personeelsfeest Royal Huisman

Het personeelsfeest van Royal Huisman

Uw personeel in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk ook op de werkvloer zelf! Wij stellen uniek en custom made personeelsarrangement voor u samen! Op zaterdag 4 juni hebben wij het personeelsfeest van Royal Huisman mogen verzorgen, met als thema ‘The Loveboat, the unexpected journey. Royal Huisman is een jachtwerf voor unieke ‘custom built’ zeil- en motorjachten.

De loods van Huisman en Rondal werd omgetoverd tot een cruiseschip met verschillende bestemmingen. Ruim 400 genodigden werden in de ballroom ontvangen door een vrolijke stuurman en de PauwerGirls. Nadat alle genodigden waren gearriveerd werden de bestemmingen Hawaï, Monaco, New York en Amsterdam geopend.

In Hawaï werden de gasten met een heerlijke cocktail ontvangen in zomerse sferen. In Monaco werd volop genoten van heerlijke verse pizza’s uit onze eigen hout gestookte ovens en konden gasten hun geluk beproeven aan de Black Jack tafel. Illusionisten zorgden in New York voor verrassende shows, terwijl de gasten genoten van (h)eerlijke Hot Dogs. Natuurlijk kon onze eigen hoofdstad Amsterdam niet ontbreken, met een enthousiaste accordeonist, de heerlijke Van Dobben bitterbal, de haringkar en oudhollandse spelletjes was de avond compleet. Alle bestemmingen waren sfeervol aangekleed door onze styliste InStyle, met onder andere bloemsierkunst, rode lopers, tulpen, palmbomen en landkaarten.

Als afsluiting van de wereldreis gingen de voetjes van de vloer met een spetterende discoshow in de Ballroom. De ruimte was aangekleed met spiegelbollen, glitters, lichteffecten en een groot podium met zowel een Deejay als een Veejay. Wij zijn trots dat wij samen met Huisman deze prachtige avond mogelijk hebben gemaakt.

Van huislocaties tot catering, van entertainment tot vervoer, laat ons u inspireren bij het organiseren van uw personeelsfeest in elke prijsklasse.

Wilt u ook een personeelsfeest organiseren? Samen met u zorgen wij ervoor dat uw personeel een onvergetelijke dag beleeft. Neem contact met ons op en wij plannen geheel vrijblijvend een brainstormsessie in of vraag naar onze arrangementen.